Son Dakika! Gece Yarısı İtibarıyla Motorine İndirim Geldi!

Son Dakika! Gece Yarısı İtibarıyla Motorine İndirim Geldi!

Gece yarısı itibari ile motorin fiyatlarında indirim gerçekleşti. Litresine 2 lira 92 kuruşluk indirim yapıldı. İşte detaylar...

Gece yarısı itibarıyla motorinin litre fiyatında yaşanan güncelleme, oldukça olumlu bir gelişmeyi beraberinde getirdi. Litre başına 2 lira 92 kuruşluk bir indirim gerçekleşirken motorinin litresi, 37 lira seviyelerine gerileyerek tüketiciye nefes aldırdı. 

MOTORİN FİYATLARINA BÜYÜK İNDİRİM

Döviz kurları ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını sürekli olarak etkilemeye devam ediyor. Son günlerdeki fiyat değişiklikleri dikkat çekiyor. Dün itibarıyla benzin fiyatlarına 2 lira 10 kuruşluk bir indirim yapıldı ve bu sabah itibarıyla da motorin fiyatlarına büyük bir indirim geldi. Gece yarısından itibaren motorinin litresi 2 lira 92 kuruş daha ucuzlayarak tüketicilere nefes aldırdı.

İNDİRİM SONRASI GÜNCEL FİYATLAR

İndirim sonrası motorinin litre fiyatı, İstanbul'da 37 lira 28 kuruşa gerilerken, Ankara'da 37 lira 85 kuruşa, İzmir'de ise 38 lira 5 kuruşa düşerek sürücülere bir mali rahatlama getirdi. Ancak benzinin litre fiyatı şehirlere göre 33-34 lira civarında seyrediyor. Bu son indirim, yakıt fiyatlarındaki artışın ardından gelen bir olumlu gelişme olarak dikkat çekiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler