Şırnak Valisi ile TPAO Genel Müdürü Petrol Üretimi Yapılan Kuyularda İnceleme Yaptı!

Şırnak Valisi ile TPAO Genel Müdürü Petrol Üretimi Yapılan Kuyularda İnceleme Yaptı!

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin ile Şırnak Valisi Cevdet Atay, günlük 25 bin varil petrol üretimi gerçekleştirilen kuyularda incelemelerde bulundu.

Şırnak Valisi Cevdet Atay, TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin ile birlikte Gabar Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve günlük 25 bin varil petrol üretimi gerçekleştirilen kuyularda çeşitli incelemelerde bulundu. Petrol üretim kuyularındaki devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Atay, öncelikle Gabar-TPAO Şehit Aybüke Yalçın Sahası 5iBirlik lokasyonunu ziyaret ederek sondaj çalışmalarını gözlemledi.

VALİ ATAY, HAM PETROL NUMUNELERİNİ İNCELEDİ

Vali Atay ile TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, beraberindeki heyetle birlikte sondaj çalışmalarının devam ettiği 32 No'lu petrol kuyusunu ve Şehit Esma Çevik 30 No'lu Üretim İstasyonu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ayrıca çalışanlarla bir araya gelerek yemek programına katıldı.

Vali Cevdet Atay, Şehit Esma Çevik Üretim İstasyonu'nda kuyulardan çıkarılan ham petrol numunelerini inceledi. Ayrıca bölgede görev yapan güvenlik korucuları ile buluşarak TPAO Yaşam Alanı'ndaki konteynerlere ziyarette bulundu. 

Saha çalışmaları sonrası değerlendirmelerde bulunan Vali Cevdet Atay, "Sahalarımızda bir dizi incelemede bulunduk. Siz çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Biz, her zaman devlet olarak yanınızdayız. Arkadaşlarımızın en iyi şartlarda çalışması için gerekli tedbirlerimizi aldık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun'' dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler