Genç Osd'de Ali Başar Ayan Dönemi

Genç Osd'de Ali Başar Ayan Dönemi

ANTALYA OSB'deki ikinci kuşak sanayiciler tarafından kurulan Genç Organize Sanayi Derneği (OSD), üçüncü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Başkan Elçin Ekici Öztürk, görevi Ali Başar Ayan'a devretti.

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların 2'nci ve 3'üncü kuşak temsilcileri tarafından kurulan Genç OSD, üçüncü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binasında gerçekleşen genel kurula, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Erdal Kılıç, Bölge Müdürü İlhan Metin, dernek üyeleri ve bölge sanayicileri katıldı.

OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ

Divan heyetinin oluşturulması ile başlayan genel kurulda, Genç OSD Kurucu Başkanı Canan Gürkan Divan Başkanlığı, dernek üyeleri Beyhan Bacanak ile Çayan Poçins ise divan katip üyeliği görevlerini üstlendi. Yönetim kurulunun 2 yıllık döneme ait faaliyet raporu ile bilanço gelir-gider tablosunun sunulmasının ardından Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulunun üye seçimine geçildi. Mevcut başkan Elçin Ekici Öztürk'ün tekrar aday olmadığı seçimde, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Başar Ayan adaylığını açıklayan tek isim oldu. Dernek üyeleri, açık oylama usulü yapılan seçimde Ali Başar Ayan, Nazlı Can Delibaş, Simay Şahinyılmaz, Ebubekir Tulpar, Gülçin Yazıcı, Mehmet Çağlayan ve Anıl Talat Akbağ'ı oy birliğiyle yeni yönetim kurulu olarak belirledi.

Genç OSD'nin yeni başkanı Ali Başar Ayan, üyelerini geleceğe hazırlamak için çalışacaklarını belirtti.

'ANTALYA OSB'Yİ SİZ YÜCELTECEKSİNİZ'

Antalya OSB'deki genç sanayicileri bir araya getiren projenin mimarı olan Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, hayatının en mutlu ve en gururlu günlerinden birini yaşadığını belirtti. Genç OSD'denin kısa zamanda eşi benzeri olmayan bir başarı ortaya koyduğunu, gençlerin kendilerinden çok daha iyi bir şekilde Antalya OSB'yi yönetip temsil edeceklerini kanıtladıklarını söyleyen Bahar, "O kadar harikasınız ki, muadiliniz yok. Bu işi sizin kadar başarıyla götüren, bu kadar enerjik, bu kadar usulü bilen, kibar, dinamik bir topluluk gerçekten yok. Elde ettiğiniz başarı, daha büyük işler başaracağınızın kanıtı niteliğindedir. Bu kültürle sizler buraları devir alacaksınız. Nasıl fabrikalarınızı yüceltiyorsanız, Antalya OSB'yi de yücelteceksiniz, buna adımız kadar eminiz" diye konuştu.

Genç Osd'de Ali Başar Ayan Dönemi

Genç Osd'de Ali Başar Ayan Dönemi

Genç Osd'de Ali Başar Ayan Dönemi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler