Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Duyurdu: Emeklilere Özel İndirim Gelecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Duyurdu: Emeklilere Özel İndirim Gelecek

Emekliler için yeni bir çalışma müjdesi verildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, il ziyaretinde Emekli vatandaşlar için yeni çalışmalarını duyurdu. Buna göre emeklilere özel indirim gelecek. İşte detaylar…

Emekli vatandaş, yüksek enflasyonda eziliyor. Sıkıntılı süreç yaşayan emekli için atılan adımlar ise kimine göre yetersiz kalıyor. Hükümetin, emekli çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor.

Dün seyyanen zam olmayacağı açıklansa da Bakan Işıkhan, emeklilere başka bir müjdeyi verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, emekli için ek kampanya ve indirim olacağını söyledi.

ekran-resmi-2024-03-26-11-34-15.png

BAKAN IŞIKHAN’DAN EMEKLİYE MÜJDE

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bakan ziyaret esnasında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklilere yeni bir müjde veren Bakan Işıkhan şunları söyledi;

“Emeklilerimizin yaşam kalitesini artıracak, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirecek birçok çalışmayı, emekliler yılı kapsamında hayata geçiriyoruz. PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde, Türk Hava Yolları'nda, TCDD'de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız.

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinde ve giyim mağazalarında emeklilere özel indirimler sağlayacağız. Belediyeler Birliği ile protokol yaparak emeklilerimizin kültür turlarıyla ücretsiz olarak Türkiye'yi şehir şehir dolaşmalarının temellerini atacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler