Anadolu Isuzu, Türkiye’nin En Değerli 125 Markası Listesinde 15 Sıra Birden Yükseldi

Anadolu Isuzu, Türkiye’nin En Değerli 125 Markası Listesinde 15 Sıra Birden Yükseldi

Anadolu Isuzu, Brand Finance tarafından yayımlanan “Türkiye’nin En Değerli Markaları 2024” araştırmasındaki konumunu geçtiğimiz yıla göre 15 sıra birden yükseltti.

40. yılında “En Değerli Markalar” listesine 2023’te 77. sıradan giren şirket, 2024’te 62. sıraya çıktı. Anadolu Isuzu ayrıca, bu yıl 125 markayla yürütülen araştırmada; yüzde 47 ile değerini en çok arttıran 4. marka oldu.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından “25 marka daha dahil edilerek” bu yıl 18. kez yayımlanan “TURKEY 125 – Türkiye’nin En Değerli Markaları 2024” araştırmasındaki konumunu önceki yıla göre 15 sıra yukarıya taşıyarak 62’nciliğe yükseldi. Anadolu Isuzu, ayrıca %47 ile araştırma kapsamında bu yıl değerini en çok artıran 4. marka oldu.

“40. YILIMIZDA GELEN BAŞARI”

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan markanın başarısıyla ilgili şunları söyledi: “Anadolu Isuzu olarak, istikrarlı büyümemizi yurt içi pazarlarda olduğu gibi ihracat pazarlarında da sürdürüyoruz. Otomotiv endüstrisini dönüştüren, trendleri belirleyen ve öncü markayız. Gücümüzü ticari araçlar alanındaki uzmanlığımızdan, yenilikçi-çevreci karakterimizden ve nitelikli Ar-Ge yeteneğimizden alıyoruz. 40. yılımızda başarımızın yeniden tescillenmesi, ne kadar doğru yolda olduğumuzun yeni bir göstergesi. Brand Finance Turkey 125 gibi seçkin bir araştırmada listeye girerek, her yıl olduğu gibi bu yıl da yükselişimizi sürdürmek ve 15 sıra birden yükselmek son derece gurur verici. Anadolu Isuzu otomotiv endüstrisinde doğru adımları atarak sektörü yukarı taşırken, marka değerini de yükseltiyor. Başarılarımızın marka değerimize de yansıdığını görmek bizi daha da gururlandırıyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler