Akaryakıtta Yeni Zam Kapıda Mı? 2 Liralık Söylenti…

Akaryakıtta Yeni Zam Kapıda Mı? 2 Liralık Söylenti…

Yeni haftanın başlamasıyla birlikte araç sahipleri akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Fiyatların anlık değişmesinden dolayı, sürücüler zam gelmeden haberdar olmak istiyor. Yeni haftada ise, zam söylentisi tabelayı büyük ölçüde değiştirebilir…

Akaryakıt fiyatlarında artış bir türlü durdurulamıyor. Döviz ve petrol kaynaklı artışla birlikte yüksek ücretler oluşuyor. Yeni yılda vergi düzenlemelerinden de etkilenen benzin ve mazot fiyatı 50 liraya yaklaştı.

Brent petrolün tekrar 80 doların üzerine çıktı. Son birkaç haftadır. 80 doların üzerinde kalmasıyla birlikte dünyadaki akaryakıt fiyatlarının etkiledi. Türkiye’de ise petrolün yanı sıra dolardaki artış, zamların daha fazla yansımasına neden oluyor.

akaryakit.jpg

GECEDEN YARISI ZAM GELECEK Mİ?

NTV’de yer alan habere göre motorin sınıfına bu geceden itibaren okkalı bir zam gelecek. Paylaşılan bilgiye göre, 13 Şubat Salı günüyle birlikte akaryakıtta zam uygulanabilir. Sektörün paylaştığı kaynaklardan yeni bir zam olacağı aktarıldı.

Buna göre motorinin litre fiyatında 2 lira 55 kuruşluk bir artış bekleniyor. Neredeyse 42 lira seviyelerinde olan motorinin zamla beraber daha da yukarı çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler