ÖSYM YKS Sonuçları 2023|TYT, AYT, YDT Sonuçları Hangi Tarihte Açıklanacak?

ÖSYM YKS Sonuçları 2023|TYT, AYT, YDT Sonuçları Hangi Tarihte Açıklanacak?

ÖSYM YKS sonuçlarının açıklanması için geri sayım başladı. Milyonlarca öğrencinin girdiği Üniversiteye geçiş sınavı için gözler açıklanma tarihinde. İşte detaylar...

Üniversiteye geçiş sınavı (YKS)17-18 Haziran'da gerçekleşmişti. Yaklaşık 3,5 milyon öğrencinin girdiği sınav sonuçlarının açıklanması için geri sayım başladı. Öğrenciler ve veliler için meraklı bekleyiş sürüyor. 

ÖSYM'DEN AÇIKLAMA TARİHİ

Yaklaşık 3,5 milyon öğrencinin ter döktüğü TYT, AYT ve YDT sınav sonuçları açıklanmak üzere. Haziran ayında üç aşamada uygulanan üniversiteye geçiş sınavının sonuç açıklama tarihine kısa bir süre kaldı. Sınava giren adaylar ve velilerin merakla beklediği sonuç açıklama tarihi bugün belli olacak mı?

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açıklama tarihi yaklaştıkça sınava giren adaylar için meraklı bekleyiş sürüyor.ÖSYM tarafından 20 Temmuz'da açıklanacağı belirtilen 2023 YKS sınav sonuçları ÖSYM Resmi İnternet sitesinde yayınlanacak. Adaylar sınav sonuçlarını T.C Kimlik numaraları ve şifreleri ile https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecek. 

YKS TERCİHLERİ HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

YKS tercihleri için henüz bir açıklama yapılmadı. Tercih yapacak olan adaylar için YKS sonuçları açıklandıktan sonra tercih kılavuzu yayınlanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler