Okullarda Bakım Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Okullarda Bakım Onarım Çalışmaları Tamamlandı

KONYAALTI Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi ilçedeki okullarda bakım onarım, boyama ve asfalt çalışmaları yaparak, okulları yeni döneme hazırladı.

Konyaaltı Belediyesi, ilçedeki okullarda bakım onarım, boyama ve genel temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Z.Marsel-Z.Denizhan Öner ilk ve ortaokulunda iç dış cephe boyama çalışmalarını bitiren ekipler, Aşağı Karaman Ortaokulu'nda ise koridorlar, ana merdivenler ve yangın merdivenlerinde boyama çalışmaları gerçekleştirdikten sonra temizlik yaptı. Aynı zamanda Fahrettin Sert Ortaokulu'nda bahçe zeminine asfalt serimi yaparak, çevre düzenlenmesi yapıldı.

EĞİTİME SAĞLIKLI ORTAM

Okullarda fiziki koşulları daha iyi noktaya taşıyabilmek adına belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim öğretim yılı içinde bölgedeki okullara desteklerinin aralıksız devam edeceğini söyledi. Çoğunlukla kırsal okullarda bu çalışmaları yürüttüklerini dile getiren Başkan Esen, peyzaj düzenlemesinden, boya badana çalışmasına kadar birçok kalemde çalışma yürüttüklerini kaydetti. Son olarak Aşağı Karaman ve Z.Marsel-Z.Denizhan Öner okullarında bakım onarım ve boya işi yaptıklarını dile getiren Başkan Esen, okul binalarının temizliğinin de sağlandığı, bu çalışmalar ile öğrenci ve öğretmenlere daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim yapmalarını sağladıklarını ifade etti. Başkan Esen, okullardan gelen talep doğrultusunda bu çalışmalara dönem içerisinde de devam edeceklerini vurguladı.

Okullarda Bakım Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Okullarda Bakım Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Okullarda Bakım Onarım Çalışmaları Tamamlandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler