Minik Denizcilere Sertifika

Minik Denizcilere Sertifika

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneğinde kurs alan öğrencilerin sertifika törenine katıldı.

Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneğinde düzenlenen törene, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra dernek başkanı Orhan Yeşilli, dernek üyeleri ve öğrenciler katıldı. 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla sabah Kemer Sahil Güvenlik Komutanlığının botuyla denize açılan minik kursiyerler, denizle tanışma imkanı da elde etti.

Törende konuşan Başkan Topaloğlu, belediye olarak sporun her türüne destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Katılım sertifikalarını alan minik denizcileri tebrik eden Topaloğlu, "Dernek tarafından ücretsiz verilen kursun ilk öğrencileri sertifikalarını aldı. Kemer Belediyesi olarak derneğimize destek oluyoruz. Çocukların denizle tanışmasına katkı sağlamak bizi mutlu ediyor. Geleceğin denizcileri burada yetişiyor. Türkiye'nin ilk ve tek optimist eğitim kursu Kemer'de. Geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızı kutluyorum" diye konuştu.

Başkan Topaloğlu, daha sonra kursu tamamlayan çocuklara sertifikalarını verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Minik Denizcilere Sertifika

Minik Denizcilere Sertifika

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler