Manavgat'ta 4-6 Yaş Grubuna Kur'an Kursu

Manavgat'ta 4-6 Yaş Grubuna Kur'an Kursu

HAYIRSEVERLERİN katkısı ile Manavgat'ta 9'uncu 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir ve Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya'nın katıldığı tören ile açıldı.

Manavgat'ta 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarının 9'uncusu Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Tunç, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri ve öğrencilerle ailelerinin katılımı ile törenle açıldı. Kur'an tilaveti ile başlayan törende Manavgat Müftüsü Abdullah Eroğlu, Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya ve Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir birer konuşma yaptı.

Konuşmasında çocuk eğitiminin önemine vurgu yapan İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, "Rabbimiz bize çocuklarımızı tertemiz verdi. O tertemiz çocuğu biz kirletiriz. Çocuklarımız Allah'ın bize bir emanetidir. O emanete sahip çıkıp, o tertemiz fıtratlarına uygun olarak çocuklarımızı yetiştirmemiz gerektiğini Peygamber Efendimiz bizlere tavsiye eder" dedi.

4-6 yaş grubu Kur'an kurslarının çocuk gelişimine katkı sunacağına inandığını ifade eden Kaymakam Abdulkadir Demir, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde anaokulları açılmasının faydalı olacağına inandığını söyledi. Kaymakam Demir, "Biz büyüklere düşen, sorumluluğu, yükümlülüğü bilmek, doğacak olan evlatlarımıza doğduğu andan itibaren bulunduğu ortamda eğitim verme yükümlülüğümüz var. Bu süreci düzgün yürütürsek, sağlıklı nesiller elde edersek geleceğimizden ümitli oluruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kesilen kurdeleyle 4-6 yaş grubu Kur'an kursu hizmete açılırken, Kaymakam Demir, kursun yapımına katkısı olan hayırsever aileye çiçek ve plaket sundu. Açılış töreninin ardından kursta incelemede bulunan Kaymakam Demir, sınıfta öğrenim gören öğrencilerle de bir süre sohbet etti.

Manavgat'ta 4-6 Yaş Grubuna Kur'an Kursu

Manavgat'ta 4-6 Yaş Grubuna Kur'an Kursu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler