KPSS Puanı Olanlara Müjde: YÖK Personel Alımı Başladı

KPSS Puanı Olanlara Müjde: YÖK Personel Alımı Başladı

Yükseköğretim Kurumu (YÖK), personel ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni bir alım ilanı yayımladı. Sözleşmeli personel alımı kapsamında toplamda 15 pozisyon için başvurular başlamış olup, 28 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek.

Başvurulacak pozisyonlar mezuniyet derecelerine göre çeşitlendirilmiş durumda. Lise mezunları için 1 Aşçı Yardımcısı, ön lisans mezunları için 2 Şoför, 5 Büro Personeli ve 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonları yer alıyor. Lisans mezunları ise 3 Büro Personeli olarak istihdam edilecekler. Başvuruda bulunacak adayların 2022 yılı KPSS sonuçlarına göre belirli bir puan barajını aşmış olmaları gerekiyor. İlgili pozisyonlar için en az 60 KPSS puanı şartı aranıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular yalnızca şahsen yapılacak ve başvurular, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın Ankara'daki adresine iletilecek. Başvuru süreci 13 Haziran 2024 tarihinde başlamış olup, 28 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Alımlar, Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak gerçekleştirilecek ve mülakat yapılmadan tamamlanacak. Adayların ayrıca emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler