Kemer Belediye Başkanı'ndan Burs Müjdesi

Kemer Belediye Başkanı'ndan Burs Müjdesi

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, üniversite okuyan öğrencilere burs yardımını başlattıklarını bildirdi.

Eğitime yaptıkları hizmetlerle adından sıkça söz ettirmeye devam eden Belediye Başkanı Topaloğlu, yeni bir hizmete daha imza atmanın gururunu yaşıyor. Kemer'de ikamet eden ve üniversiteye giden öğrencilere burs yardımı sağlamak isteyen Başkan Topaloğlu, turizmcilerle birlikte burs yardımı konusunu çözüme kavuşturdu. Eğitime olan desteklerin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Başkan Topaloğlu, Kemer genelinde yaşayan ve üniversiteye giden öğrencilere eğitim ve burs imkanı başlattıklarını kaydetti.

Topaloğlu, ana sınıfından 8'inci sınıfa kadar olan 6 bin 150 öğrencinin tüm kırtasiye malzemelerini verdiklerini ifade ederek, "1250 lise öğrencisini C plakalı araçlarla ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde 11 öğretmenimizle üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs veriyoruz. Bunların yanı sıra Kemer'de ikamet eden ve üniversite kazanan öğrencilerimize eğitim ve burs imkanını da başlattık" dedi.

'Eğitim varsa gelecek var" sloganıyla hareket ettiklerine vurgu yapan Topaloğlu, "Kemer Belediyesi her zaman öğrencilerin yanında oldu ve olmaya devam ediyor. Belediye olarak eğitime yaptığımız destekler ve katkılar ortada. Daha önce meclisten iki defa geçirmemize rağmen üniversite öğrencilerine burs verememiştik. Yasaya göre Sayıştay'dan geri dönmüştü. Bunu da bölgemizin duyarlı turizmci arkadaşlarımız vasıtası ile çözüme kavuşturduk ve bu öğrencilerimize eğitim ve burs yardımlarını başlattık. Kemer'deki çocuklar ana sınıfından üniversiteye kadar Kemer Belediyesi'ne emanet. Başvuruları başlattık. Bu destekten yararlanmak isteyen üniversite öğrencilerimiz detayları sosyal medya adreslerimiz ve internet sayfamız www.kemer.bel.tr üzerinden öğrenebilirler. Üniversite öğrencilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Kemer Belediye Başkanı'ndan Burs Müjdesi

Kemer Belediye Başkanı'ndan Burs Müjdesi

Kemer Belediye Başkanı'ndan Burs Müjdesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler