İbrahim Sözen'de Yaz Kursları Başladı

İbrahim Sözen'de Yaz Kursları Başladı

MANAVGAT Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, kapanma süreci sonrasında aktif olarak faaliyetlerine başladı.

Daha önce çocuklar, gençler ve kadınların toplam 30 dalda eğitim aldığı İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde ilk etapta 8-16 yaş aralığındaki çocuk ve gençler için yaz kursları başladı.

Sabah ve öğleden sonraki kurslarda 8-9-10 yaş grubundaki 24 çocuk dekoratif ahşap süsleme, 7-8 yaş grubundaki 24 çocuk robotik kodlama eğitimi, 9-13 yaş aralığındaki 26 çocuk tenis, 10-16 yaş aralığındaki 28 çocuk ve genç diksiyon eğitimi, 7-16 yaş aralığındaki 25 çocuk etkili ve hızlı okuma ile yetişkinler grubunda yer alan 20 kişi ise Almanca dersi alıyor. Yaz döneminde kendilerini farklı yönlerle geliştirebileceklerini belirten kursiyerler, Gençlik Merkezinde kursların başlamasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

EĞİTİM PROJELERİ DEVAM EDECEK

Çocukların ve gençlerin eğitimine katkı yaparak onların farklı yönlerini geliştirmelerini sağlamak için sürekli projeler ürettiklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, süreç içerisinde bunları tek tek hayata geçirmeye gayret ettiklerini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, "Çocuk, genç ve kadınlarımızın eğitimleri bizim için çok önemli. Eğitim her zaman öncelikli hizmetimiz olmuştur. İbrahim Sözen Gençlik Merkezimiz pandemi öncesinde çok verimli eğitimler veriyordu. Binlerce insanımızı kurslarda eğitmiştik. Süreç sonrasında yeniden start verdik. Burada kursiyerlerimiz, kendilerini geliştirme imkanı buluyor. Buna vesile olmak da bizlere ayrıca mutluluk veriyor. Eğitim odaklı tüm projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızın verimli bir eğitim dönemi geçirmesini temenni ediyorum. Kurslarımız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İbrahim Sözen'de Yaz Kursları Başladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler