Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi Yarın Açılıyor

Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi Yarın Açılıyor

KEPEZ Belediyesi ve Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) işbirliğiyle Antalya'nın en büyük meydanı olan Kepez Kent Meydanı'na kazandırılan Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi, 5 Temmuz'da kapılarını kitapseverlere açıyor.

Antalya'nın en zengin kütüphanesi Cemil Meriç Kütüphanesi'ni kente kazandıran Kepez Belediyesi, ANTGİAD işbirliğiyle ilçeye bir kütüphane daha armağan ediyor. ANTGİAD'ın katkılarıyla Kepez Kent Meydanı'na kazandırılan kütüphaneye sanatçı, besteci, tiyatrocu ve sinema oyuncusu Cem Karaca'nın adı verildi.

Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi, 5 Temmuz Pazartesi, saat 19.00'da kapılarını kitapseverlere açıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve ANTGİAD Başkanı Osman Sert, açılış öncesi Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Başkan Tütüncü, kütüphane raflarına koyulan birbirinden kıymetli eserleri inceleyerek, ANTGİAD Başkanı Osman Sert ve yönetimine teşekkür etti.

Gelecek nesillerin eğitimine büyük önem veren Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıl Kepez Kent Meydanı'nda okuma sevgisini her yaşa tattıracak "Millet Kıraathanesi'ni de hizmete açmıştı. Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi, Kent Meydanı'na kazandırılan ikinci kütüphane olacak.

Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi Yarın Açılıyor

Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi Yarın Açılıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler