Büyükşehir'den ücretsiz e-kitap hizmeti

Büyükşehir'den ücretsiz e-kitap hizmeti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, e-kitap koleksiyonu vatandaşların hizmetine sunuldu. "Türkiye'nin en seçkin yayınevleri parmaklarınızın ucunda" sloganıyla kullanıma açılan E-Kitap koleksiyonu kitapseverlere ev rahatlığında okuma ayrıcalığı sunacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, pandemi koşullarında kütüphane hizmetlerinin sürdürülmesine yönelik çalışmalar kapsamında elektronik kütüphanecilik hizmetini vatandaşların kullanımına açtı. "Türkiye'nin en seçkin yayınevleri parmaklarınızın ucunda" sloganıyla kullanıma açılan E-Kitap koleksiyonu, okurlara ev rahatlığında kitap okuma ayrıcalığı sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, vatandaşların kutuphaneler.antalya.bel.tr adresinden üyelik yaparak kütüphaneye gitmeden kütüphanelerdeki kitaplardan faydalanabileceğini belirtti.

Vatandaşların 0 (242) 238 52 71 numaradan bilgi alabileceği de bildirildi.

DOĞAN HIZLAN KÜTÜPHANESİ HAKKINDA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğan Hızlan Kütüphanesi, Antalya’nın ilk ve tek interaktif kütüphanesi. Kapıların hizmete açıldığı andan itibaren başta Antalya olmak üzere Türkiye’nin bir çok yerinden ilgi gösterilmiştir. Alınan kitap bağışlarının yanı sıra düzenli kitap teminleri ile de kütüphane her geçen gün büyümektedir.

Doğan Hızlan Kütüphanesi'nin, 2017 itibariyle 20 bine ulaşan kayıtlı üyesi, 30 binin üzerinde de ziyaretçisi bulunmaktadır. 50 binin üzerinde kitap sayısı ile de okuyuculara hizmet vermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler