Başkan Topaloğlu, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Başkan Topaloğlu, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezindeki öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

Üniversite öğrencilerine ücretsiz eğitim veren kurs merkezindeki öğretmenler, ilçedeki bir otelde Başkan Topaloğlu'nun misafiri oldu. Yeni eğitim ve öğretim yılına başlayan kurs merkezindeki öğretmenler, eğitime yaptığı katkılar ve öğretmenlerin yanlarında olmasından dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdür vekili Özden Sayındaş ve kurs müdürü Suat Göv'ün de katıldığı yemek sonrası yaptığı açıklamada, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezindeki öğretmenlerle bir araya geldiklerini söyledi. Yeni eğitim yılının başlamasından sonra kurs merkezindeki öğretmenlere başarılar dilediğini ifade eden Topaloğlu, "Geçen sene kurs merkezinde ücretsiz eğitim alan öğrencilerimizin büyük çoğunluğu istedikleri üniversiteleri kazandı. Bu sene de bu başarının daha fazlasını elde edeceğimizden şüphem yok. Tüm öğretmenlerimize yeni eğitim yılında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Tarih öğretmeni Nurşen Gür, Başkan Topaloğlu'na geçen dönemki plan ve projelerin yanı sıra bu seneki eğitim yılındaki hedeflerinden bahsettiklerini ve bu yıl daha büyük başarılar elde edeceklerini söyledi.

Biyoloji öğretmeni Burcu Ay, geçen sene güzel bir tablonun altına imza attıklarını belirterek, bu yıl da harika bir ekiple öğrencilerin istedikleri üniversiteleri kazanmalarını sağlayacaklarını dile getirdi.

Kimya öğretmeni Habibe Çabuk da kurs merkezindeki öğretmenler olarak bu seneki eğitim yılında daha büyük başarılarla ilerleyeceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler