Aü Kreşinde Renkli Mezuniyet Töreni

Aü Kreşinde Renkli Mezuniyet Töreni

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni büyük bir coşku ve heyecanla yapıldı.

AÜ Atatürk Konferans Salonu'ndaki törende konuşan 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Özlem Kaştan, "Tüm dünya olarak Covid-19 pandemisini yaşadığımız zaman diliminde bir takım zorluklarla karşılaşmış olsak da yeni hayatlara yelken açan küçük yüreklerimizin, anılarını, umutlarını ve sevinçlerini paylaşmak üzere, bir araya geldik. Bütün bir yıl boyunca çocuklarımız büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar. Okul hayatlarının en önemli adımlarından biri olan anaokulunu başarıyla tamamladılar. Bugün burada bütün bir yılın yorgunluğunu, öğrencilerimiz ve velilerimizle atacak olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Kendilerine emanet edilen çocukları, sorumluluk üstlenen, ülke ve çevre sorunlarına duyarlı, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetiştirmeye gayret ettiklerini belirten Kaştan, "Şimdi bu donanımla, sevgili yavrularımızı uğurlama vakti geldi. Emanetlerinizi sizlere teslim ediyoruz. Onlarla iftihar edecek ve başarılarıyla gurur duyacaksınız" dedi. Öğrencilerin ve velilerin oldukça heyecanlı olduğu törende öğrenciler, geleneksel halk oyunları oynayıp, yerli ve yabancı müzikler eşliğinde dans ederek ve şarkılar söyleyerek performanslarını sergilediler. Ayrıca miniklerin öğretmenleriyle birlikte yıl boyunca yaptıkları etkinliklerin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi de izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı program, öğrencilerin öğretmenlerinin elerinden mezuniyet belgelerini almalarının ardından kep atma töreni ile sona erdi.

 

 

Aü Kreşinde Renkli Mezuniyet Töreni

Aü Kreşinde Renkli Mezuniyet Töreni

Aü Kreşinde Renkli Mezuniyet Töreni

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler