AÜ İletişim'e yeni dekan

AÜ İletişim'e yeni dekan

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan görevini Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Şeker'e devretti.

İletişim Fakültesi'nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Ahmet Ayhan, "Biz gerek eğitim-öğretim konusunda gerekse uygulama konusunda fakültenin gelişmesi, öğrencilerimizin sektörde iş bulabilmesi için tüm iyi niyetimiz ve insanüstü gayretimizle çalıştık. İdari görevler geçicidir. Bu süreçte görevimizi layıkıyla yerine getirmek için görev yaptık. Bundan sonra da görevi Mustafa Şeker'e devrediyor, kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Öncelikli görevlerinin eğitim-öğretim kalitesini arttırarak, öğrencilere en iyi koşulları sağlamak olduğunu dile getiren yeni dekan Prof. Dr. Mustafa Şeker, gerekli planlamaların yapılarak hızla hayata geçirileceğini ifade etti. Akdeniz Üniversitesi'nin kente açılan yüzü olarak İletişim Fakültesi'nin önemine dikkat çeken Şeker, yeni dönemde paydaş etkileşimi ve iş birliklerine ağırlık vereceklerini belirtti.

MUHABİRLİKTEN İDARECİLİĞE

Basın-yayın sektöründe muhabirlikten idareciliğe kadar farklı görevlerde bulunan Prof. Dr. Mustafa Şeker, 1996 yılında Selçuk Üniversitesi'nde öğretim görevlisi ve öğretim üyesi olarak akademisyenliğe geçiş yaptı ve 2014'de AÜ'de iletişim fakültesi gazetecilik Bölüm Başkanı olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler