AÖF Yaz Okulu Sınavları Online mi Yüz Yüze mi Olacak? 2022-2023 Yaz Okulu Sınav Tarihleri Açıklandı mı?

AÖF Yaz Okulu Sınavları Online mi Yüz Yüze mi Olacak? 2022-2023 Yaz Okulu Sınav Tarihleri Açıklandı mı?

10 Temmuz'da başlayan AÖF 2022-2023 yaz okulu 6 hafta sürecek. Sınavların ise yüz yüze mi yoksa online mi yapılacağı merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

AÖF 10 Temmuz'da başlayan ve 6 haftalık eğitim sürecinin sonunda gerçekleşecek olan sınav tarihi belirlendi. Şimdi ise öğrencilerin merakla beklediği sınavın yüz yüze mi yoksa online mi olacağı.

AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHİ BELLİ OLDU!

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavıyla ilgili merak edilenler netleşti. 10 Temmuz tarihinde başlayan ve 6 haftalık eğitim sürecini kapsayan yaz okulu sınavının tarihi açıklandı. AÖF yaz okulu sınavı, yüz yüze mi yoksa online mi yapılacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Sınavla ilgili duyurular ise AÖF resmi web sitesinde yer alıyor. AÖF yaz okulu sınav tarihi ise 19 Ağustos tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı. 2022-2023 AÖF yaz okulu kayıt tarihleri 3-7 Temmuz tarihlerinde yapılmıştı. Öğrencilerin en fazla 5 ders alabileceği belirtilmişti. 6 hafta sürecek olan yaz okulu eğitimi 18 Ağustos Cuma günü sona ereceği belirtildi. Final sınavları online gerçekleştirilmişti. Yaz okulu sınavları ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler