Akdeniz Üniversitesi'nde devir teslim

Akdeniz Üniversitesi'nde devir teslim

Akdeniz Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve eski Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal arasında devir teslim töreni yapıldı. Plaket verdiği Prof. Dr. Mustafa Ünal'ı kapıya kadar yolcu edip otomobiline kadar uğurladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Akdeniz Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Özlenen Özkan, üniversitenin ilk kadın rektörü olarak koltuğu devraldı.

Eski rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal'a Akdeniz Üniversitesi'ne yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden ve plaket veren Prof. Dr. Özlenen Özkan, yeni ve temiz bir sayfa açarak göreve başlayacaklarını söyledi. Eski rektör Prof. Dr. Ünal ise yeni rektöre görevinde başarılar diledi. Her iki rektör, kameralara birlikte dostluk pozu verdi.

akdeniz-universitesinde-devir-teslim.jpg

OTOMOBİLE KADAR UĞURLADI

AÜ'nün ilk kadın Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, eski rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal'ı kapıya kadar yolcu edip otomobiline kadar uğurladı.

"ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

"Her şey iyi olacak, çok çalışacağız, Akdeniz Üniversitesi'nin adını yurt içi ve yurt dışında daha çok duyurup, eğitim kalitesini hep birlikte daha üst seviyelere çıkaracağız" diyen Rektör Prof. Dr. Özkan, makamına döndü.

akdeniz-universitesinde-devir-teslim-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler