Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi Başarıdan Başarıya Koşuyor

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi Başarıdan Başarıya Koşuyor

AHMET Erkal Destek Eğitim Kursu 2020-2021 eğitim ve öğretim yılını başarıyla tamamladı.

Kemer Belediyesi'nin üniversiteye hazırlanan öğrencilere verdiği ücretsiz eğitimler sonucunda birçok başarı elde edildi. Kurs merkezinde eğitim alan öğrenciler Türkiye genelinde ilk 20 bin sıralamasında 6, ilk 50 bin sıralamasında 15 öğrenci başarı elde etti. Kurs merkezinde ücretsiz eğitim alan Erkut Kurt, üniversite sınavına giren 2 milyon 607 bin 903 öğrenciden Türkiye genelinde 3 bin 476'ncı sıraya yerleşti. Kursta eğitim alan öğrencilerden Belgin Armağan Tamuçin, 8 bin 515'inci, Orhan Kemal Dinç ise 11 bininci oldu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, zorlu geçen pandemi sürecinde birkaç defa uzaktan eğitime geçilmesine rağmen eğitimlerin çevrim içi olarak devam ettiğini söyledi. Kurs merkezinde yıl boyunca azimle çalışan öğretmen ve öğrencilerin meyvelerini topladığını ifade eden Başkan Topaloğlu, "Öğrencilerimizin özveriler ve inançlarının karşılığında elde ettiği başarılarının gururunu yaşıyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılında da hedefimiz tüm öğrencilerimizi hayali olan üniversite ve bölümlere yerleştirmektir. Zorlu salgın şartları altında birkaç kez uzaktan eğitime geçmiş olsak bile ilk yılımızda aldığımız sonuç gurur vericidir. Tabii ki yeterli değildir. Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursumuzda önümüzdeki yılın sıralamalarında da üst sıralarda birçok öğrencinin bulunacağından kuşkunuz olmasın. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu Müdürü Suat Göv ise eğitim alanında anaokulundan üniversiteye kadar ücretsiz eğitim desteği sağlayan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ederek, sınavda başarı elde eden öğrencilere ve öğrencilerin başarı elde etmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi Başarıdan Başarıya Koşuyor

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi Başarıdan Başarıya Koşuyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler