Vali, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

MANAVGAT'taki temaslarında şehit ailelerini unutmayan Vali Ersin Yazıcı, 1995 yılında Hakkâri'de şehit olan Piyade Komando Er Fikret Karamusaoğlu ve 2016...

MANAVGAT'taki temaslarında şehit ailelerini unutmayan Vali Ersin Yazıcı, 1995 yılında Hakkâri'de şehit olan Piyade Komando Er Fikret Karamusaoğlu ve 2016 yılında Kilis'te gerçekleşen terör saldırısı sonucu sivil şehit olan Fatma Demir'in ailelerini ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, Manavgat'taki çeşitli inceleme ve ziyaretlerinin ardından ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti. Manavgat Kaymakam Vekili olarak Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, kaymakam adayları Mintaha Sarıkaya, Emre Akçay, Fuat Sözer ve İsmail Yüksek'in eşlik ettiği ziyarette Vali Yazıcı, şehitlerie Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

İlk ziyaretini 1995 yılında Hakkâri'de şehit olan Piyade Komando Er Fikret Karamusaoğlu'nun Manavgat'ta yaşayan ailesine gerçekleştiren Vali Yazıcı, şehidin annesi Ünzüle Karamusaoğlu ile sohbet edip hatrını sordu. Şehitlerin emanet bıraktıkları ailelerinin her zaman yanında olacaklarını ve kapılarının da her zaman şehit ailelerine açık olduğunu dile getiren Vali Yazıcı, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitlerimizin kıymetli aileleri olan sizler, bizim için çok değerlisiniz. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Devletimizin tüm imkânları sizlerin hizmetinde. Sizlere sabırlar diliyorum. Her türlü sıkıntınızda yanınızdayız" dedi.

Vali Yazıcı, ikinci ziyaretini 2016 yılında Kilis'te gerçekleştirilen terör saldırısında sivil şehit Fatma Demir'in ailesine gerçekleştirdi. Vali Yazıcı, şehidin oğlu Murat Demir, gelini Nurhayat Demir ve 6 yaşındaki torunu Muhammet Kaan ile yakından ilgilenip sohbet etti. Ziyarette konuşan Vali Yazıcı, "Sizler bize şehitlerimizin emaneti, başımızın tacısınız. Bugün, şehitlerimize bir Fatiha okumak, hem de ailelerine baş sağlığı ve taziye ziyaretinde bulunmak istedik. Bize düşen şehidin ailesinin, yakınlarının yanında olmak. Bizler sizin için varız. Lütfen en küçük bir sorunda bile kapımızı çalın. Sizler bize kıymetli şehitlerimizin emanetisiniz. Başımızın üstünde yeriniz var, ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Şunu unutmayın ki, arkanızda size sahip çıkan çok büyük ve güçlü bir devlet var. Sizlere sabırlar diliyorum. Başınız sağ olsun" diye konuştu.

Vali Yazıcı ziyaretlerin sonunda şehit ailelerine Türk bayrağı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Vali, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler