Urlu: Hedef 8'i Altın, 15 Madalya

Urlu: Hedef 8'i Altın, 15 Madalya

Antalya'da, 7-14 Aralık'ta düzenlenecek Büyükler Elit Avrupa Şampiyonası ile Uluslararası Muay Thai Açık Antalya Kupası'nda 30 ülkeden 500 civarında...

Antalya'da, 7-14 Aralık'ta düzenlenecek Büyükler Elit Avrupa Şampiyonası ile Uluslararası Muay Thai Açık Antalya Kupası'nda 30 ülkeden 500 civarında sporcu şampiyonluk için ringe çıkacak. Muay Thai Milli Takımlar Teknik Direktörü Yasin Urlu, "Avrupa şampiyonasında takım şampiyonluğu ile 8'i altın 15 madalya kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

Antalya'da, 7-14 Aralık'ta Avrupa Muay Thai Federasyonu'nun yıllık faaliyet programında yer alan Büyükler Elit Avrupa Şampiyonası ile Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Muay Thai Açık Antalya Kupası gerçekleştirilecek. Antalya Spor Salonu'ndaki iki organizasyona 30 ülkeden 500 civarında sporcu katılacak. Sporcular şampiyonluk unvanı almak için ringe çıkacak. Uluslararası Muay Thai Açık Antalya Kupası'nda da 350 sporcu ringe çıkacak.

Avrupa şampiyonasında yaklaşık 150 sporcu yer alacak. Türk milli takımını 12'si kadın 25 sporcu temsil edecek. Muay Thai Milli Takımlar Teknik Direktörü Yasin Urlu, organizasyonda takım olarak şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi. Sporcularının başarılı bir sezon geçirdiğine değinen Urlu, Avrupa şampiyonasında 8'i altın olmak üzere 15 madalya kazanmayı istediklerini belirtti. Urlu, şunları söyledi:

"Takım şampiyonluğu en büyük hedefimiz. Şampiyonaya Antalya'da ev sahipliği yapmanın gururu var. Kendi açımdan da ilk defa teknik direktör olarak Avrupa Şampiyonası'nda yer alacağız. Şampiyonaya hazırlık sürecinde sporcular 2 ay kamp dönemi geçirdi. Kamptaki çalışmalarımız çok başarılı oldu. 25 sporcumun şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Takım şampiyonluğunun yanı sıra 8'i altın olmak üzere en az 15 sporcunun madalya kazanmasını hedefliyoruz."

DHA

Urlu: Hedef 8'i Altın, 15 Madalya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler