Teomanpaşa'ya 5 derslikli anaokulu

Teomanpaşa'ya 5 derslikli anaokulu

İki kreş, iki kurs merkezinin bulunduğu Teomanpaşa Mahallesi'ne 3 okul binasından sonra 5 derslikli bir anaokulu yapımına başlandı. 

Kepez Belediyesi, imara ve mülkiyete ilişkin sorunlarını çözdüğü Teomanpaşa Mahallesi'ni, eğitim alanında da kalkındırıyor. Doğal gaz, elektrik, fiber internet, kanalizasyon, asfalt ve kaldırım gibi modern şehircilik hizmetlerinin tamamlandığı mahalleye, yeni eğitim kurumları da kazandırılıyor.

4 OKUL, 2 KREŞ, 2 KURS MERKEZİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminin bir projesi olan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin ilk şubesi Teomanpaşa Mahallesi'nde açılmıştı. Yakın bir tarihte kreşin ek hizmet binası da mahallede hizmete girecek. Kepez Belediyesi, okul arazilerindeki imara ve mülkiyete ilişkin sorunları çözerek ve kendi arazilerini Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ederek, Teomanpaşa Mahallesi'ne yeni okul binaları yapılmasını da sağlıyor.

HAYIRSEVER DESTEĞİ

Bu kapsamda mahallede 24 derslikli İsmail Hakkı Kaya İlkokulu ek binası, 24 derslikli Fatma Nur Çelik İmam Hatip Ortaokulu ve 32 derslikli Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu inşa edildi. Şimdi de hayırsever desteği ile mahalleye 5 derslikli Salih-Saime Konca Anaokulu yapılıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı devam eden anaokulu inşaatını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Hakan Tütüncü, okulun yapımında çalışan işçilerle de sohbet etti.

teomanpasaya-5-derslikli-anaokulu.jpg

teomanpasaya-5-derslikli-anaokulu-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler