Tapu Teslimlerine Başlandı

Tapu Teslimlerine Başlandı

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 40 yılı aşkın süredir tapu ve imar sorunun yaşandığı 1481 futbol sahası büyüklüğündeki Kırcami'de tapuların...

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 40 yılı aşkın süredir tapu ve imar sorunun yaşandığı 1481 futbol sahası büyüklüğündeki Kırcami'de tapuların belediyeye teslim edildiği müjdesini verdi. Başkan Uysal, "Antalya'mıza, komşularımıza hayırlı olsun" dedi.

Kırcami, Antalya'nın tam merkezinde Kırcami, Doğuyaka, Topçular, Tarım, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova mahallelerinin tamamı, Fener ve Çağlayan mahallelerinin belli bölümlerini içine alan bölgenin genel adı. Bu mahallelerde dışardan toprak taşınarak, arazi iyileştirilerek 1970'li yıllarda yapılan tarım, 1990'larda toprak yorgunluğu ve kirlenmesi gibi nedenlerle sürdürülemez hale geldi. Tarım, bölgeye karakterini veren ana faaliyet olmaktan çıkarken bölgede imar sorunu gündeme geldi. Bölgenin sınırını çizen Özgürlük Bulvarı ve çevresinde apartmanlar yükselirken Kırcami, çözülemeyen sorunları nedeniyle kentin tam merkezinde büyük bir boşluk olarak kaldı. Kırcami'de 40 yıldır yaşanan karmaşa artık sona erdi.

Başkan Uysal, belediye başkanlığındaki ilk yılı 2014'te başladıkları çalışmaların artık sonuçlandığını söyledi. Kırcami tapuları dün mesai bitime dakikalar kala, Muratpaşa Tapu Müdürlüğü'nden belediyeye gönderildi. Tapuları müdürlükten Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı teslim aldı. Tapular koli içinde belediyeye getirildi ve Başkan Uysal'a teslim edildi.

 

 

Tapu Teslimlerine Başlandı

Tapu Teslimlerine Başlandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler