'takımımızı Daha İyi Yerlere Getirmek İçin Çalışacağız'

'takımımızı Daha İyi Yerlere Getirmek İçin Çalışacağız'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, çalışmalarını sürdürdü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktör Cem Kavçak, "Son 2 maçımız kaldı. 2 maçtan en az 4 puan ya da 6 puan alma hedefimiz var. Sonra devre arası çalışmalara devam edip takımımızı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız" dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karacabey Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını Kadriye'de bulunan tesislerinde teknik direktör Cem Kavçak nezaretinde sürdürdü. Antrenman sonrası açıklama yapan Cem Kavçak, son iki hafta oynayacakları maçları ve takımın durumunu değerlendirdi.

'DAHA DA İYİ OLMAMIZ GEREKİYOR'

Cem Kavçak, "Son maçımızı Diyarbakır'a karşı oynadık. Çok erken bir gol yiyince takım ve biz kenarda şok olduk. Hiç beklemediğimiz kalemize ilk gelen top gol oldu. Bundan sonra verdiğimiz reaksiyon, takımımızın saha içerisindeki mücadelesi oyunsal anlamdaki üstünlüğü sonuca da yansıdı. 4-1'lik bir galibiyet. Daha farklı olabilirdi. Bu anlamda mutluyuz. Her hafta geldiğimiz günden beri üzerine koyarak gitmek istiyoruz. Son oynadığımız maçta oyun anlamında iyi şeyler çıktığını düşünüyorum. Bu bize yetmiyor. Daha da iyi olmamız gerekiyor. En büyük sıkıntımız oyunun içerisinde bölüm bölüm çok iyi işler yapıp acemice davranışlardan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Bunu çözmek için fazla çalışıp sonuca gitmeye çalışıyoruz" dedi.

'KARACABEY DEPLASMANINDAN PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ'

Sonraki maçta Karacabey deplasmanına gideceklerini aktaran Cem Kavçak, "İnşallah oradan da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz ki zirveye daha sıkı tutunmak adına iyi olacağını düşünüyorum. Son 2 maçımız kaldı. 2 maçtan en az 4 puan ya da 6 puan alma hedefimiz var. Sonra devre arası çalışmalara devam edip takımımızı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

'DEVRE ARASINI 1-2 NOKTA TRANSFERLE SONUÇLANDIRMAK İSTİYORUZ'

Devre arasında eksik bölgelere transfer yapmayı düşündüklerini vurgulayan Kavçak, şöyle konuştu:

"Ama önceliğimiz içerideki oyuncuların mutluluğu. Oyuncuları da mutlu etmek gerekiyor. İçeridekini mutlu edemezsek dışarıdan geleni de mutlu edemeyiz. En büyük sıkıntı devre arası yapılan transferlerin veriminin alınamaması olarak düşünüyorum ki çok oyuncu değil de 1-2 net nokta transferle sonuçlandırmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Sezonun başında ilk geldiğimizde biraz geç geldik. Gelinen noktada, şu aşamada bizim ve kulüp adına çok iyi olduğunu düşünüyorum. Daha da iyi olacağını ümit ediyoruz. Oyuncuların tamamı gidip yeni bir kadro kurulması açıkçası biz de bundan biraz mustariptik. Ne olur diye şüphemiz vardı ama şu an için oyuncuların tamamı iyi niyetli. Bugüne kadar yaptığımız antrenmanlarda hiçbir şikayette bulunmadılar. Özverili, istekli ve arzulu çalıştılar ki bunun da sahaya yansıması çok iyi oldu. Önümüzdeki 2 maçı iyi atlatıp, ikinci yarıdaki çalışmalarla daha iyi olacağını düşünüyorum."

FOTOĞRAFLI

'takımımızı Daha İyi Yerlere Getirmek İçin Çalışacağız'

'takımımızı Daha İyi Yerlere Getirmek İçin Çalışacağız'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler