Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Büyük Birlik Partisinden Aday Olduğunu Açıkladı

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Büyük Birlik Partisinden Aday Olduğunu Açıkladı

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) geçerek Serik Belediye Başkan adaylığı başvurusunu yaptığını açıkladı.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) geçerek Serik Belediye Başkan adaylığı başvurusunu yaptığını açıkladı.

Bir süre önce AK Parti'den istifa edip, bağımsız olarak Serik Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Enver Aputkan, BBP'den belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. Başkan Enver Aputkan, BBP İl Başkanı Mustafa Yılmaz, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile makamında görüşmesinin ardından BBP'ye üyelik ve adaylık başvurusunu gerçekleştirdiğini söyledi. Başkan Enver Aputkan, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "AK Parti'den yaklaşık 4,5 yıl Serik Belediye Başkanı olarak görev yaptım. Geçen aylarda AK Parti'den ayrıldım. Dün itibarıyla da Büyük Birlik Partisi'ne kayıtlarımızı yaptırdık. Nasip, kısmet olursa Büyük Birlik Partisi'nden Serik Belediyesi başkan adayı olarak müracaatımı yaptım. Artık takdir vatandaşımızın. Yani daha önce de söylediğim bir söz vardır. Bu ilçe bizim. Bu ilçede bizden önce de birçok abimiz, arkadaşımız görevler yaptı. "Çivi çakan" tabiri vardır bizde. Herkesten Allah razı olsun. Önemli olan görevlerdir. İnsanın kendi doğup büyüdüğü köyüne, kasabasına, ilçesine hizmet etmesini çok değerli ve önemli buluyorum. Biz de bizden öncekiler gibi hoş bir seda bırakmak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler