Kuşadası Yolu'nda Kaza: 7 Kişi Yaralandı

Kuşadası Yolu'nda Kaza: 7 Kişi Yaralandı

Söke-Kuşadası Karayolu'nda Granta mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kazanın şiddeti nedeniyle yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza, Aydın’ın Söke ilçesi Kuşadası Karayolu üzerinde bulunan Granta mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kuşadası istikametinden Söke istikametine doğru seyir halinde olan 35 AIK 623 plakalı otomobilin sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon kontrolünü yitirerek takla attı. Olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralananların durumu hakkında bilgi verilmedi.

A W252336 01

KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Karşı şeride geçerek ters dönen otomobil, Söke'den Kuşadası istikametine seyir halinde olan 09 JH 969 plakalı başka bir otomobile çarptı. Kazada her iki araçta bulunan kişiler yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kazada 7 kişi yaralanırken, yaralılar Söke Fehime Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ve trafik ekipleri olay yerinde gerekli tedbirleri alarak trafiği kontrol altına aldı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili detaylı bilgi verilmedi ancak ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Kazanın neden ve nasıl meydana geldiğiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler