KADES'i, kadın polis ve jandarma personeli tanıttı

KADES'i, kadın polis ve jandarma personeli tanıttı

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Kadın Acil Destek Uygulaması'nın (KADES) tanıtımı, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Kazım Özalp Caddesi üzerinde kurduğu stantta gerçekleştirildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı kadın personelin görev yaptığı stantta, broşür dağıtıldı, birebir bilgi verildi. adın Acil Destek Uygulaması'nın (KADES) kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz da olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulama olduğu belirtildi.

Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu da stant görevlisi polis ve jandarma personelinden bilgi aldı. Vali Yazıcı'nın ziyareti sırasında standa yaklaşan bir kadın, KADES uygulamasını telefonuna yükleyerek nasıl kullanılacağını öğrendi.

"ÇOK KISA SÜREDE ULAŞILACAK"

Vali Yazıcı, “Umarım başınıza kötü bir olay gelmez. Fakat olabilecek bir durumda da bu program sayesinde çok kısa sürede yardıma ulaşacaksınız" dedi. Protokol, bilgi aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirerek stantlardan ayrıldı.

icisleri-bakanligi-tarafindan-baslatilan-kadin-acil-destek-uygulamasinin-kades-tanitimi-antalya-il-emniyet-mudurlugu-ve-il-jandarma-komutanligi-ekiplerinin-kazim-ozalp-caddesi-uzerinde-kurdugu-stantta-gerceklestirildi-002.jpg

icisleri-bakanligi-tarafindan-baslatilan-kadin-acil-destek-uygulamasinin-kades-tanitimi-antalya-il-emniyet-mudurlugu-ve-il-jandarma-komutanligi-ekiplerinin-kazim-ozalp-caddesi-uzerinde-kurdugu-stantta-gerceklestirildi-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler