Demre'de kış öncesi asfalt seferberliği

Demre'de kış öncesi asfalt seferberliği

Demre Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi, ilçe genelinde asfalt seferberliği başlattı. Asfaltlamada öncelik, sera üreticilerinin kullandığı, kötü durumda olan yollara verildi.

Asfaltlama çalışması Beymelek Mahallesi Kızılalan Mevkisi'nde başladı. Ardından Karabucak, Büyük Kum ve Köşkerler mahallelerinde devam etti. Asfaltlama çalışması, Çevreli Mahallesi'nde yapılacak çalışma ile sona erecek.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Asfaltlama çalışmalarımızı kendimiz yapıyoruz. Kısa sürede sathi kaplama olarak toplam 8 kilometre ve 50 bin metrekare asfalt kaplama yapmış olacağız. Amacımız Demreli üreticilerimizin seralarını, araçlarının, evlerini ve kendilerini kışın çamurdan, yazın tozdan kurtarmak. Asfalt çalışmalarımıza, dayanışma göstererek araç desteği veren Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu ve Kumluca Belediyesi'nin özverili personeline, ayrıca mesai kavramı gözetmeksizin özveri ile çalışan Demre Belediyemizin personeline çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız şunu bilmeli. Şu anda yaptığımız çalışma, ihale yönetimi ile yapılan asfaltlama maliyetinin çok çok altında. Vatandaşımızdan aldığımız her kuruş vergiyi, onların yararına kılı kırk yararak kullanıyoruz" dedi.

demre-belediyesi-yaklasan-kis-mevsimi-oncesi-ilce-genelinde-asfalt-seferberligi-baslatti-asfaltlamada-oncelik-sera-ureticilerinin-kullandigi-kotu-durumda-olan-yollara-verildi.jpg

demre-belediyesi-yaklasan-kis-mevsimi-oncesi-ilce-genelinde-asfalt-seferberligi-baslatti-asfaltlamada-oncelik-sera-ureticilerinin-kullandigi-kotu-durumda-olan-yollara-verildi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler