Çocuklar 'Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek'i Çok Sevdi

Çocuklar 'Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek'i Çok Sevdi

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi'nin çocuklara özel hazırladığı "Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek" adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi'nin çocuklara özel hazırladığı "Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek" adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Oyunu izlemeye gelen çocuklar ve aileleri oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi tarafından bu sezon çocuklar için hazırlanan "Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek" adlı tiyatro oyunu Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde sahnelendi. Hüseyin Erdoğan'ın yazdığı, Hüseyin Atay'ın yönettiği tiyatro oyununa aileleriyle birlikte gelen çocuklar salonu doldurdu. Yer bulamayan bazı vatandaşlar ise çocukları ile merdivenlerde oturdu. Oyunun sonunda vatandaşlar oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.

'Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek" adlı tiyatro oyununa vatandaşların yoğun ilgi göstermesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Konyaaltı Belediyesi Başkanı Semih Esen, "Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sanata ilgisi bizi son derece mutlu etmiştir. "Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek" adlı tiyatro oyunumuzda koltuklar dolmuş vatandaşların çoğu da merdivenlere oturmuştur. Konyaaltı Belediyesi olarak çocuklarımızı kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

DHA

Çocuklar 'Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek'i Çok Sevdi

Çocuklar 'Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek'i Çok Sevdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler