Başkan Esen: Umudu Yeşertmeye Devam Edeceğiz

Başkan Esen: Umudu Yeşertmeye Devam Edeceğiz

KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüzde 72,75'lik oyla Antalya'nın en çok destek veren ilçesinin Konyaaltı...

KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüzde 72,75'lik oyla Antalya'nın en çok destek veren ilçesinin Konyaaltı olduğunu belirterek, destek verenlere teşekkür etti. Başkan Esen, "Bıkmadan, yorulmadan, usanmadan; sureti haktan görünenlere inat, umudu yeşertmeye ve örgütlenmeye devam edeceğiz. Yeniden başlıyoruz" dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüzde 72,75'lik oy oranıyla Antalya'da 19 ilçe arasında en yüksek desteği veren Konyaaltı ilçesi olduğunu açıkladı. Konyaaltılılara sosyal medya hesabından teşekkür eden Başkan Esen, Ahmed Arif'in "Gün ola, devran döne, umut yetişe, Dağlarının, dağlarının ardında, Değil öyle yoksulluklar, hasretler, Bir tek başak tanesi bile dargın kalmayacaktır" şiir dizeleriyle paylaşım yaptı.

Başkan Semih Esen, sosyal medyadaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Antalya'mızda yüzde 72,75'lik oy oranıyla Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na en yüksek desteği veren, Konyaaltılı hemşehrilerimizle beraber; daha özgür, daha yaşanır, daha adil bir Türkiye için bugün, dünden daha fazla çalışarak yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Bıkmadan, yorulmadan, usanmadan; sureti haktan görünenlere inat, umudu yeşertmeye ve örgütlenmeye devam edeceğiz. Gelin bugünden el verin, omuz verin hemşehrilerim. Yeniden başlıyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler