Antalya'da Sürücünün Tepkisi Şaşkına Çevirdi: Otomobili Sürekli Kazaya Karıştığı için Binaya Astı

Antalya'da Sürücünün Tepkisi Şaşkına Çevirdi: Otomobili Sürekli Kazaya Karıştığı için Binaya Astı

Antalya'nın Alanya ilçesinde, sürekli kaza yapmasından dolayı sıkılan bir sürücü, otomobilini cezalandırmak adına ilginç bir yöntem seçti. İşte haberin detayları...

Mehmet Aydın'ın yaptığı açıklamaya göre, aracının camlarına trafik konileri yerleştirerek, otomobilini cezalandırarak bu şekilde dikkat çekti. Böylece trafik kurallarına uyulması konusundaki farkındalığı artırmak adına ilginç bir yöntem olarak kayıtlara geçti.

ANTALYA'DA GÖRENLER HAYRET ETTİ

Alanya'nın Sugözü Mahallesi'nde yaşayan 47 yaşındaki Mehmet Aydın, geçtiğimiz gün karıştığı kaza sonrasında otomobilini evinin önünde dört gün boyunca bekletti. Ardından, ilginç bir karar alarak vinç yardımıyla aracını kendi evinin çatısına asarak dikkat çekici bir manzara oluşturdu.

"ARABAM CEZA ALSIN DİYE ASTIM"

Alanya'nın Sugözü Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Aydın, geçmiş kazalar nedeniyle sürekli sorun yaşadığı otomobilini duvara asarak ilginç bir ceza verdi. Arabasını duvarda adeta "şaha kalkmış" bir şekilde gören mahalle sakinleri büyük şaşkınlık yaşadı.

Yaklaşık bir ton ağırlığındaki 32 yaşındaki otomobilin duvarda asılı görüntüsü, görenleri hayrete düşürdü. Aydın, başka araçlara ve duvarlara çarpması nedeniyle otomobilini cezalandırmak amacıyla bu olağanüstü yönteme başvurduğunu ifade etti. Bu sıradışı olay, mahalle halkını şaşırtırken, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. 

Aydın, gelen tepkilere, "Otomobilimle küçüklü kazalara karıştım. Bir ay önce ehliyetim gitti. Arıza kimde diye düşündüm, arıza otomobilimde. O yüzden astım otomobilimi. 4 gündür, 200 bin lira karım var"  dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler