Ali Gülaydın Güven Tazeledi

Ali Gülaydın Güven Tazeledi

SERİK ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli olağan kurulu yapıldı.

 

 

SERİK ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli olağan kurulu yapıldı. Mevcut başkan Ali Gülaydın güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Serik Belediyesi Akçaalan düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula Serik Kaymakamı Cemal Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Semt Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Halkbank Şube Müdürü Esat Zeybek ve esnaf katıldı.

Divan başkanlığını Ahmet Tural'ın yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kooperatif gündemindeki maddeler oy birliği ile kabul edilirken, kongre sonunda yapılan açık oylamada tek aday olarak katılan mevcut başkan Ali Gülaydın oy birliği ile 4 yıllığına başkan seçildi.

Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Ali Gülaydın, "Siz esnaf kardeşlerimize kooperatif olarak elimizden gelen tüm imkanları elimizden geldiğince kullanıyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı yeniden bu göreve seçtiğiniz için teşekkür ederim" dedi.

Çalışmalarından dolayı Ali Gülaydın'a teşekkür belgesini Ahmet Tural ile toplantıya katılan oda başkanları birlikte verdi. Ali Gülaydın başkanlığındaki yönetim, Ahmet Koca, Veli Karasu, Mustafa İltar ve Hakan Ayna'dan oluştu.

FOTOĞRAFLI

 

Ali Gülaydın Güven Tazeledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler