Yüzüklerin Efendisi Mobil Oyunu Nihayet Geliyor. İşte Özellikleri

Yüzüklerin Efendisi Mobil Oyunu Nihayet Geliyor. İşte Özellikleri

2009’da duyurulan The Lord of the Rings: Conquest’ten sonraki ilk Yüzüklerin Efendisi oyununu piyasaya çıkıyor.

2009’da duyurulan The Lord of the Rings: Conquest’ten sonraki ilk Yüzüklerin Efendisi oyununu piyasaya çıkıyor. EA oyunu duyurdu. Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth (Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya’nın Kahramanları) isimli oyun, ücretsiz olarak Android ve iOS‘a sunulacak. Sıra tabanlı yeni aksiyon oyunu, 10 Mayıs’ta mobil  erişime açılıyor. Heroes of Middle-earth,  LoTR’ın haklarını satın alan Embracer’ın elinden çıkacak beş LOTR oyunu serisinin bir parçası olacak. Serinin merakla beklenen bir diğer oyunu da Heroes of Middle-earth’ten bir süre sonra çıkacak olan Yüzüklerin Efendisi: Gollum.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ OYUNU 10 MAYIS'TA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Heroes of Middle-earth’ün fragmanı, oyunun tarzını hakkında fikir edinmeyi sağladı. Yeni oyunda, hem Yüzüklerin Efendisi hem de Hobbit’ten karakterler yer alacak. Bunların içinde gezginler, savaşçılar, sihirbazlar ve bilindik LOTR karakterleri yer alacak. EA oyunu, çeşitli ve kapsayıcı bir Orta Dünya için tasarladı. Heroes of Middle-earth hikaye ve PVP bazlı modlarla ortaya çıkacak. Sıra tabanlı dövüş mekanizmasıyla sunulan oyunun Android ve iOS için ücretsiz olacak. Heroes of Middle-earth için ön kayıtların başladığı ve 10 Mayıs’tan itibaren oynanabileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bununla birlikte Yüzüklerin Efendisi: Gollum ise 25 Mayıs’ta konsol ve PC için piyasaya sürülecek. Embracer’ın önümüzdeki iki yıl içinde piyasaya sürülecek üç oyun üzerinde daha çalıştığı açıklanmıştı.

Tolkien'in efsane serisi sinema ve popüler kültür dünyasında önemli bir etkiye sahip. Film ve dizilerinin yanında oyunları da büyük ilgi görüyor. Serinin ülkemizde de çok büyük bir hayran kitlesi mevcut. Sadece oyun değil sinema ve TV dizisi için de büyük bir bekleyiş var. Hayranları Yüzüklerin Efendisi ile alakalı daha çok şey görmek istiyor ve bunun için de keselerinin ağzını açmaya hazırlar. Amazon Prime'da yayınlanan dizi büyük bir yankı uyandırmıştı. Orta Dünya'da geçen farklı hikayelerle alakalı da sinema filmlerinin yapılacağı hakkında dedikodular var. Ancak önümüzdeki kısa süreçte hayranlar büyük ihtimalle oyunlar ile yetinmek zorunda kalacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler