Yerli Teknoloji Rakiplerini Tek Tek Geride Bırakıyor

Yerli Teknoloji Rakiplerini Tek Tek Geride Bırakıyor

Türkiye, yerli ve milli imkanlarla beraber üretimine devam ediyor. Teknoloji sektöründe birçok üretimde artık millilik oranı daha da yükseliyor. Türkiye’nin geliştirdiği teknolojiler rakiplerini zorluyor.

Türkiye’de üretilen ürünler artık global anlamda yarışır hale geldi. Maliyet, hız, kalite ve ürün niteliği açısından Türkiye ilerliyor. Türkiye’nin aviyonik sistemlerinde yaptıkları ise global pazarda göğüs kabartıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde etkinlik düzenlendi. “Dubai Airshow 2023” etkinliğinde Türk ürünleri de gösterdi.

TÜRK TEKNOLOJİSİ DUBAİ’DE

Dubai Airshow 2023 etkinliğinde; haberleşme, güç sistemleri, uçuş kontrol sistemi sergileniyor. Dubai’de düzenlenen etkinliğe 95 ülkeden 1.400’den fazla şirket, işletme katılım gösterdi.

Türkiye’yi temsil eden şirketlerden biri olan Pavelsis, geliştirdikleri hakkında konuşma gerçekleştirdi. Pavelsis İş Geliştirme Direktörü Işıl Özden, aviyonik sistemlerinden bahsetti. Özden, “Ürün niteliği, maliyet ve hız açısından global rakiplerimizin önündeyiz. Halihazırda bu bölgede çalıştığımız ve ihracat gerçekleştirdiğimiz iş ortaklarımız bulunuyor. Dubai Airshow'la birlikte potansiyel iş ortaklarımızın sayısını artırmayı ve daha fazla ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler