WhatsApp’a Yeni Güncelleme Geldi: Instagram Özelliği Ekleniyor

WhatsApp’a Yeni Güncelleme Geldi: Instagram Özelliği Ekleniyor

Kullanıcıları memnun edecek yeni bir güncelleme geldi. En sık kullanılan iki uygulama WhatsApp ve Instagram birbirine entegre olacak. İşte konu hakkındaki detaylar…

Sosyal medya devi Meta, sosyal medya platformlarını Instagram ve WhatsApp'ı sıkı bir şekilde entegre ediyor. WABetaInfo tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre, WhatsApp yakında kullanıcılarının durum güncellemelerini doğrudan Instagram'da Hikayeler olarak paylaşmalarına izin verecek.

Paylaşılan raporda teorik olarak kullanıcılara çok zaman kazandıracak. WhatsApp zaten kullanıcıların durum güncellemelerini doğrudan Facebook ile paylaşmalarına izin veriyor ve Instagram ile entegrasyon bir sonraki mantıklı adım gibi duruyor.

KULLANICILARA BÜYÜK KOLALIKLIK SAĞLAYACAK

WABetaInfo raporuna göre, Android 2.23.25.20 güncellemesi için en son WhatsApp beta sürümüne atıfta bulunurken, sosyal medya şirketinin durum paylaşım özelliğini geliştirmek ve Instagram ile uyumlu hale getirmek için çalıştığını kaydetti.

Raporda, daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülmesi beklenen özelliğin isteğe bağlı olacağı ve Instagram'da bir güncelleme paylaşılıp paylaşılmama konusundaki nihai kararı kullanıcının elinde bırakacağı belirtiliyor.

Meta'nın bakış açısına göre, yeni güncellemenin kullanıcıları sosyal içeriklerini platformlarının her birinde, WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta tutarlı bir şekilde toplamaya yardımcı olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler