Vivo X100’ün Yeni Özellikleri Gün Yüzüne Çıkıyor: Uydu Bağlantısı Dikkat Çekici

Vivo X100’ün Yeni Özellikleri Gün Yüzüne Çıkıyor: Uydu Bağlantısı Dikkat Çekici

Vivo, yeni amiral gemisini tanıtacak. Yeni cihazın çıkmasına az bir zaman kala ilginç özellikleri servis ediliyor. Uydu bağlantısı, 1 inç kamera gibi detaylar geliyor. İşte daha çok merak ettikleriniz…

Digital Chat Station, Viov’nun X100 modeli hakkında sızıntıları paylaştı. Batarya, kamera ve daha birçok özellik hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı. Son raporlara göre batarya ve onu destekleyen güç çıkışları üzerinde tahminler geliyor.

Vivo, yıl sonuna kadar yeni nesil amiral gemisi X100 serisi akıllı telefonlarını açıklayacağını zaten doğrulamıştı. Serinin standart, pro ve pro plus modellerini içermesi bekleniyor.

VİVO X100 PİL VE ŞARJ DESTEĞİ

Şirketin bir sonraki amiral gemisi Vivo X100, 120W şarj desteğine sahip olacağı söylendi. Ayrıca 120W şarj, 5.000 mAh pil birimi ile desteklenecek.

Öte yandan, X100 Pro, 50W kablosuz şarjın yanı sıra 120W kablolu şarjı destekleyen 5.100mAh'lik bir hücreden güç alacak. Bu arada, en üst düzey X100 Pro+'nın daha büyük bir 5.400mAh pil hücresi ile donatılması bekleniyor.

X100’ÜN UYDU BAĞLANTI ÖZELLİĞİ

Digital Chat Station, en son gönderisi Vivo X100 serisi hakkında daha fazla ayrıntıya açıklamıyor. DGC’nin paylaştığı önceki bilgilere göre, X100 Pro ve Pro+ IP68 sertifikasına sahip olacak. Serideki üç akıllı telefonun tümü, çift stereo hoparlör, bir X-Axis doğrusal motor ve bir IR Blaster ile gelecek.

Yakın tarihli bir rapor, X100 Pro'nun bir uydu bağlantı özelliğine sahip olduğu söylentilerini de ortaya koydu. Vivo X100 ve X100 Pro'nun habersiz Dimensity 9300 SoC ile desteklenmesi beklenirken, Pro+ modeli Snapdragon 8 Gen 3 ile donatılacak.

VİVO X100 AİLESİNİN KAMERA DETAYLARI NELER?

Bir başka paylaşılan raporda Sony’e ait kameraların ortaya çıktığı söylendi. X100 Pro modelinde 1 inçlik ana kameraya sahip olacağı belirtildi. Bununla beraber periskop zoom sensörünün yer aldığı 12 megapiksel IMX663 ultra geniş lensi bulunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler