Vivo X Fold 2 Yakında Geliyor. Kilit Özellikleri Belli Oldu

Vivo X Fold 2 Yakında Geliyor. Kilit Özellikleri Belli Oldu

Vivo'nun son katlanabilir model Vivo X Fold 2'sinin kilit özellikleri belli oldu. Nisan'da resmî olarak tanıtılacak. Uzun zamandır beklenen modelin özellikleri ise meraklılarının ilgisini çekmiş durumda.

Vivo'nun son katlanabilir model Vivo X Fold 2'sinin kilit özellikleri belli oldu. Nisan'da resmî olarak tanıtılacak. Uzun zamandır beklenen modelin özellikleri ise meraklılarının ilgisini çekmiş durumda. Vivo markası akıllı telefon sektöründe önemli bir oyuncu. Vivo X Fold 2 modeli ile alakalı sızdırılan bilgiler de büyük bir ilgi topladı. Hatta, birkaç kutu açılış videosu bile yayınlandı. Bu bağlamda cihazın özellikleri ile akıllarda yer alan sorular da yanıtlanmış oldu. Vivo X Fold 2, pil ve hızlı şarj özellikleri ile SARM sertifikasyon sitesinde görüntülendi.

VIVO X FOLD 2 ÖZELLİKLERİ BEKLEYENLERİ TATMİN ETTİ

Önceki model, Vivo X Fold, 4600 mAh pil kapasitesi ve 66W hızlı şarj desteği özelliklerine sahipti. X Fold 2 ise, 4800 mAh pil ve yükseltilmiş 120 W hızlı şarj özelliklerini taşımakta. Bir önceki modele göre pil kapastinde 200 mAh, hızlı şarj tarafında ise 54W'lık hafif bir gelişme söz konusu. Tabii, tek özellikleri bunlar değil. Akıllı telefon çok daha fazlasını sunuyor.Vivo X Fold 2, ön tarafında 2K çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızı desteğine sahip 8 inç katlanabilir E6 AMOLED ekrana sahip. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 platformundan güç alıyor ve 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama seçenekleri diğer özellikleri arasında yer alıyor.

LED flaş içeren dairesel bir kamera modülü ile üçlü kamera kurulumuna sahip olması da tasdiklenmiş özellikleri arasında. Arka tarafında Zeiss imzalı ve OIS destekli 50MP Sony IMX866 ana kamera, 12MP Sony IMX663 ultra geniş açılı kamera ve 12MP IMX663 telefoto kamera da diğer önemli unsurlar. Fakat, 12 MP yerine 50MP yardımcı sensörlerin de kullanılabilecek olma ihtimali var. Bu durum henüz netleşmedi. Üstelik, kamera odaklı özel bir Vivo V2 ISP'ye ev sahipliği yapacak. Telefon Nisan ayı içerisinde, ilk kez Çin'de tanıtılacak. Henüz Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise açıklanmış değil. Ancak genel kanı Vivo X Fold 2'nin ülkemizde de satılacağı yönünde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler