Ucuz iPhone İle İlgili Konuşulanlar: SE 4, iPhone 14’e Benzeyebilir

Ucuz iPhone İle İlgili Konuşulanlar: SE 4, iPhone 14’e Benzeyebilir

Apple ürünlerini pahalı bulun tüketiciler için merakla beklenen haber geldi. iPhone SE 4 için teknoloji editörleri sızıntıları paylaştı. Ucuz iPhone SE 4 için işte ortaya atılan iddialar…

Apple, bütçe dostu iPhone SE serisinin dördüncü neslini 2025'te piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak bu daha da erken bir tarihe alınabilir.

Raporlar, kasasının iPhone 14’e çok benzeyeceğini söylüyor. Şimdiye kadar, SE serisi iPhone 8 tasarıma sahipti. Ancak yeni çıkacak olan modelle bir devir sona erecek.

İPHONE SE 4 HAKKINDA BİLİNMEYENLER

iPhone SE 4, Apple'ın bütçe odaklı iPhone serisinin bir devamı niteliğindedir. SE 4, mevcut üçüncü nesil iPhone SE'nin yerini alması bekleniyor. Dördüncü nesil iPhone SE'nin gelmesiyle Apple, iPhone SE'nin önceki iki nesli için kullanılan ve yaşlanan iPhone 8 tasarımı emekliye ayrılacak.

ekran-resmi-2023-11-11-19-05-22.png

FACE ID YENİ MODELDE GELEBİLİR

Yeni elde edilen teknik özellikler, iPhone SE 4'ün aynı düz iPhone 14 kasasındaki tasarıma sahip olacak. Dördüncü nesil iPhone SE'nin bir Touch ID ana ekran düğmesi içermeyecek. Bunun yerine iPhone 14’te ve diğer modellerde olduğu gibi Face ID ile gelecek.

48 MP TEK KAMERA

iPhone SE 4 için tek kameraları tasarım devam edecek. iPhone 14'ün aksine, iPhone SE 4, "Portland" kod adı altında gelecek. Tasarım değişikliğini hesaba kattığımızda cihaz için özel bir 48 megapiksel tek bir arka kameraya sahip olacak.

Tek kameralı bir tasarım kullanma kararı, iPhone SE'nin önceki tüm modelleriyle aynı olacağı anlamına geliyor. Kamera ile beraber flaş da benzer bir konumda yer alacak.

USB-C SE 4’DE OLACAK MI?

iPhone SE 4'ün kasa boyutları temel model iPhone 14'ünkiyle aynı olsa da, iPhone 15’de iki özellik gelebilir. iPhone modellerinden büyük ölçüde ayıran iki önemli özellik; çok amaçlı bir Eylem düğmesi ve bir USB-C bağlantı noktası yeni iPhone SE 4 serisine gelebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler