Twitch Recap Nedir Twitch Yıllık Özetine Nasıl Bakılır

Twitch Recap Nedir Twitch Yıllık Özetine Nasıl Bakılır

Twitch Recap bu uygulama üzerinden yayın yapan kişilerin istatistiklerine bakmasını ifade eden ve sürekli olarak canlı yayın yapılabilen uygulamalardan..

Twitch Recap bu uygulama üzerinden yayın yapan kişilerin istatistiklerine bakmasını ifade eden ve sürekli olarak canlı yayın yapılabilen uygulamalardan biridir. Twitch programının yıllık özetine bakmak oldukça kolaydır. Bu özetlere bakmak özellikle yayın yapan kişilerin yıllık istatistiklerini görme amacıyla tercih edilen bir durumdur.

Twitch hesabına giriş yaptıktan sonra ayarlar bölümünde e-posta kısmına gelebilirsiniz. E-posta üzerinden istatistiklerin indirilmesini ve görüntülenmesini talep ettiğinizde e-posta hesabınıza bu istatistiklerin her biri gelecektir. Bu şekilde Twitch yıllık özelliklerine kolay bir şekilde bakmak ve istatistiklerin her birini öğrenmek mümkündür.

Twitch Uygulaması Neden Tercih Edilir

Twitch uygulaması özellikle belli başlı alanlarda canlı yayın yapmayı tercih eden kişilerin başlıca da tercih ettiği bir uygulamadır. Özellikle bilgisayar oyunu oynayan ve bilgisayar oyunlarında ciddi iyi aşamalara gelmiş olan kişiler canlı yayın yaparak daha fazla kişinin ilgisini çeker. Bu şekilde kısa sürede istatistiklerin yükselmesi aynı zamanda çivit uygulaması sayesinde canlı yayınlarla pek çok izleyici kazanmak mümkündür.

Böylelikle Twitch ile birlikte canlı yayınlarda her zaman iyi bir kitle oluşturmak ve oyunları oynayarak pek çok kişiyle bunu paylaşmak mümkündür. Özellikle belirli bir süre sonra kazanç elde etmek ve Twitch üzerinden para kazanmak da mümkün olduğu için pek çok kişi bu alanda kaliteli istatistiklerle ilerlemeyi planlıyor.

Twitch Uygulaması Kullanımı

Twitch uygulamasından öncelikle hesap oluşturduktan sonra kısa sürede bu hesabı kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamaya ücretsiz şekilde kayıt olduktan sonra gerekli canlı yayınlarda oyunlarla oyun canlı yayınları ve bunun dışında herhangi bir söyleşi tarzında da canlı yayınlar gerçekleşebilirsiniz. Bu durumların her biri Twitch ile birlikte gerçekleştirmesiyle eğer oyunlarda başarılı iseniz kısa sürede takipçi ve izleyici sayınız da günden güne artar.

Oyuncu olan kişiler twitch’te başarılı bir canlı yayın yaptığında izleyici sayısı arttığında kazanç miktarı da artacağı için Twitch uygulaması aynı zamanda para kazanma amaçlı da tercih edilebilir. Kaliteli ve güvenli olan bu uygulamadan herkes rahatlıkla canlı yayınlarını yaparak ilerleme sağlayabilir. Ayarlardan e-posta üzerinden de yıllık istatistiklere kolaylıkla bakmak mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler