The Crew Motorfest'in Çıkış Tarihi Belirlendi: Yarış Oyunu Dudak Uçuklatan Fiyatı ile Start Alıyor!

The Crew Motorfest'in Çıkış Tarihi Belirlendi: Yarış Oyunu Dudak Uçuklatan Fiyatı ile Start Alıyor!

Ubisoft’un yayıncılığını ve geliştiriciliğini üstlendiği yarış aksiyon oyunu ‘The Crew Motorfest’ için çıkış tarihi belirlendi. Yeni bir yarış deneyimi sunacak olan Ubisoft, Motorfest için yeni bir fragman ile yeni bir oynayış videosu da yayınladı.

Ubisoft’un çıkış tarihini belirlediği Motorfest yarış oyununun çıkış tarihi açıklandı. Oyun severleri üzen haber ise fiyatı oldu.

DUDAK UÇUKLATAN FİYATI İLE ‘MOTORFEST’

Ubisoft tarafından piyasaya sunulacak olan Motorfest yarış oyunu, ön siparişlere açık durumda. Oyun hem Epic hem de Ubisoft store üzerinden atışa sunuldu. Fiyatı ise 1.199 TL olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca Playstation Store'da 1.399.00 TL olarak satışa sunulurken, Xbox mağazalarında 197.50 TL olarak belirlendi. Oyun içerisinde birçok farklı görev elde edilirken, aynı zamanda zorlu yarış sevenler için de büyük bir mücadele gerektiriyor. Kendi sürüş tarzınızı ortaya koyabilmenize yardımcı olurken birçok efsanevi aracın sahibi olma imkanı da sunuyor. Oyunda birçok sürüş etkinlikleri yer aldığı için daha sürükleyici bir içeriğe sahip. Oyun severler için eğlenceyi zirveye çıkaran Motorfest oyunu daha akıcı hale getirmek için farklı temalar barındırıyor.  PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series, Epic Games Store ile Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için 14 Eylül'de çıkış yapacağı duyuruldu.

the-crew-motorfest-2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler