Taşınabilir Oyun Konsolu: Lenovo Legion Go!

Taşınabilir Oyun Konsolu: Lenovo Legion Go!

Lenovo Legion Go, yeni oyun deneyimi sunmaya geliyor. Oyun konsollarına soluk getiren Lenovo Legion Go, görüntüsüyle dikkat çekiyor. Türkiye fiyatı belli oldu. İşte detaylar…

Lenovo, ekim ayının sonlarında yeni oyun konsolunu duyurdu. El tipi oyun konsolu büyük bir ses getirdi. Özellikleriyle öne çıkan konsol taşınabilir tarafıyla da piyasada yer edinecek gibi duruyor.

LENOVO LEGİON GO ÖZELLİKLERİ

Windows 11 tarafından desteklenen yeni piyasaya sürülen bir el bilgisayarı oyun cihazı olan Lenovo Legion Go, gösterişli 8,8 inç QHD+ ekranına sahip. Çıkarılabilir kontrollere ve çok amaçlı oyun oynamaya izin veren bir destek ayağına kadar bir dizi parlak fikre sahiptir. Ne yazık ki, bu konsolun en iyi fikirlerinin tümü iyi bir şekilde gerçekleştirilmedi, tasarım ve performans sorunları onu gerçekten harika bir el konsolu olmaktan alıkoyuyor.

Oyun deneyimlerinden en iyi şekilde yararlanmak için cihaz kurulumu ve performans ayarlarıyla Lenovo Legion Go'yu tercihlerini değiştirmek mümkün.

Lenovo Legion Go, temelde attığınız her şeyi oynayabilir. Ayrıca 2560 x 1600 piksele (QHD) ve 144Hz yenileme hızına kadar oyun vaat ediyor.

LENOVO LEGİON GO TÜRKİYE FİYATI

Şirket aslında sadece oyun konsolunu tanıtmadı. Bunun yanında merak edilen akıllı gözlük Legion Glasses ve Legion 9i bilgisayarını da duyurdu. Oyun severlerin ben çok merak ettiği konu ise Türkiye Fiyatı oldu.

Lenovo, Legion Go hakkında merak edilen fiyatı açıkladı. Buna göre Lenovo Legion Go oyun konsolunun fiyatı 44.999 TL.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler