Sızıntı: iPhone 16 Plus Son Büyük Telefon Olabilir

Sızıntı: iPhone 16 Plus Son Büyük Telefon Olabilir

Apple’ın sonbahar etkinliği yavaş yavaş yaklaşıyor. Teknoloji severler ise yeni modeller için gün sayıyor. Bir sızıntı ise yeni bir modelin sonu olabilir. Teknoloji editörleri tarafından paylaşılan sızıntının detayları ortaya çıktı.

Yakında Apple'ın süper boyutlu normal iPhone'una veda etme zamanı gelebilir. Analist tahminlerinin doğru olduğu ortaya çıkarsa, iPhone 16 Plus türünün son örneği olabilir.

SIZINTI: İPHONE 16 PLUS SON BÜYÜK TELEFON OLABİLİR

Apple'ın önümüzdeki yıl standart iPhone'unun daha büyük ekranlı modelini önümüzdeki yıl serisinden kesmeyi planlıyor. Bir başka sızıntıya göre ise, farklı bir modelin gelmesi muhtemel olarak duruyor.

PLUS YERİNE SLİM

iPhone modellerinde Plus ismi yerine iPhone 17 Slim olarak adlandırılacağı söylendi. Yeni bir ultra-thin premium iPhone'u tanıtacağı bildiriliyor. Bu, Apple tahminleriyle tanınan iki analistin raporlarına göre: TF International Securities'den Ming-Chi Kuo ve Haitong International Securities'den Jeff Pu (9to5Mac'in bildirdiği gibi) tarafından geldi.

Apple'ın birkaç yılda bir iPhone seçimini sarsması nadir değildir. Yaklaşık on yıl önce iPhone 6 ile piyasaya sürülen orijinal Büyük boyutlu iPhone'lardan Mini, Max ve Pro Max'e kadar, iPhone'un şekli ve boyutu kesinlikle son 10 yılda dönüşümlerin adil payına maruz kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler