Samsung, Yaz Etkinliğinde Neler Tanıtacak? Yapay Zeka, Z Fold 6 ve Daha Fazlası…

Samsung, Yaz Etkinliğinde Neler Tanıtacak? Yapay Zeka, Z Fold 6 ve Daha Fazlası…

Samsung, yaz etkinliği ile Apple şirketine göz kırpıyor. Yeni özelliklerin geleceği kulislerde konuşuluyor. Bazı iddiaları teknoloji editörler tarafından şimdiden tartışılmaya başlandı. İşte detaylar…

Samsung'un Galaxy Unpacked yaz etkinliğine iki haftadan az bir süre kaldı. Neyin açıklanacağı hakkında birçok söylenti oluştu. Şirketin yeni katlanabilir telefonlar, kulaklıklar, akıllı saatler tanıtması ve belki de en önemlisi, merakla beklenen Galaxy Ring sağlığı hakkında daha fazla ayrıntı paylaşması mümkün gibi duruyor.

Diğer yandan telefon üreticisinin AI destekli yazılım özellikleri tanıtması da muhtemeller arasında yer alıyor. Apple’ın ardından yapay zeka paketi olan Galaxy AI ile ilgili güncellemeleri duyurması bekleniyor.

ETKİNLİK 10 TEMMUZ’DA

Samsung, etkinliği 10 Temmuz’dan itibaren şirketin web sitesinde, Samsung Newsroom'da ve YouTube kanalında canlı yayınlayacak. Şirket ayrıca YouTube kanalına, düz bir yüzeyde köşelerinden birinde dönen ve daha sonra Eyfel Kulesi'nin bir siluetini ve Galaxy AI için logoyu yansıtan bir 3D küpü gösteren animasyonlu bir davetiye yayınladı.

GALAXY AI YENİLENİYOR MU?

Samsung, şirketin Salı günü gönderdiği resmi etkinlik davetinde şunları yazdı: "Galaxy AI'nın bir sonraki sınırı geliyor.”

Bu mesaj, teknolojiseverleri heyecana boğdu. Samsung'un bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Galaxy AI, fotoğraf düzenleme ve arama gibi çeşitli görevleri geliştirmek ve basitleştirmek için tasarlandı.

Apple'dan Google'a kadar daha fazla telefon üreticisi, ilgili AI tekliflerini sunarken, Samsung bu cephede kendi gelişmelerini güçlendirmeye devam edeceğinden emin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler