Samsung Temmuz Etkinliği Nereden İzlenir? Etkinlik Ne Zaman Başlıyor?

Samsung Temmuz Etkinliği Nereden İzlenir? Etkinlik Ne Zaman Başlıyor?

Büyük gün geldik çattı. Teknoloji devi Samsung, yeni ürünlerini ve güncellemelerini tanıtacak. Şirketin Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6'yı, yeni akıllı saatleri ve Galaxy Ring'i ve ayrıca AI güncellemelerini tanıtması bekleniyor.

Samsung'un yaz Galaxy Unpacked etkinliğine sadece saatler kaldı. Neyin açıklanacağı hakkında birçok söylenti dolaşıyor. Şirketin yeni katlanabilir telefonlar, kulaklıklar ve akıllı saatler tanıtması ve belki de en önemlisi, merakla beklenen Galaxy Ring sağlığı giyilebilirliği hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacağı öngörülüyor.

Ayrıca, telefon üreticisinin AI destekli yazılım özellikleri koleksiyonu olan Galaxy AI ile ilgili güncellemeleri duyurması bekleniyor.

ekran-resmi-2024-07-10-10-24-28.png

GALAXY UNPACKED ETKİNLİĞİ NEREDEN VE SAAT KAÇTA İZLENİR?

Samsung’un etkinliği 10 Temmuz Çarşamba günü düzenlenecek. Etkinlik TSİ 16’da başlayacak. Etkinliği izlemek isteyen teknolojiseverler için iki alternatif var. Şirketin web sitesinde, Samsung Newsroom'da ve YouTube kanalında canlı yayınlayacak. Türkiye ile aynı anda tüm dünyada etkinlik izlenebilecek.

Şirket ayrıca YouTube'a animasyonlu bir davet yayınladı ve düz bir yüzeyde köşelerinden birinde dönen bir 3D küp gösterdi. Bu daha sonra Eyfel Kulesi'nin bir siluetini ve Galaxy AI logosunu yansıtıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler