Samsung Telefon Özellikleri Öğrenme

Samsung Telefon Özellikleri Öğrenme

Bir Android telefonun özelliklerini nasıl öğrenebilirim? Android telefonda bulunan özellikler; İşlemci, kamera, pil, bellek, sensörler ve çekirdek sayısı gibi özellikler nasıl öğrenilir?

Bir Android telefonun özelliklerini nasıl öğrenebilirim? Android telefonda bulunan özellikler; İşlemci, kamera, pil, bellek, sensörler ve çekirdek sayısı gibi özellikler nasıl öğrenilir? Bunu Android telefonunuz için oluşturulmuş bir uygulama ile kolayca yapabilirsiniz. İşlemci, grafik yetenekleri, RAM kapasitesi ve telefon hafızası gibi bilgileri nasıl öğreneceğinizi öğrenmek istiyorsanız bu yazıyı okuduktan sonra basit bir uygulama ile tüm bu bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Donanım Bilgisi 

Telefon işlemcisi ile gelen telefon bilgileri, telefonunuzun işlemci mimarisi, telefon işlemci hızı, telefon işlemci çekirdek sayısı, telefon grafik birimi özellikleri,  telefon hafıza durumu, telefon hafıza durumu, pil özelliklerinin yanı sıra sistem hafızası, hafıza, Kamera, Batarya ve  Sensör sekmelerinden telefonunuzun tüm özelliklerini detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Uygulamaları İle Öğrenebileceğiniz Telefon Özellikleri 

Çeşitli uygulamalar ile telefonunuzun marka ve modeli, chipset ve Android versiyonu, parmak izi model numarası gibi  genel bilgilere ulaşabilirsiniz. Sistem sekmesinde işlemci mimarisi, kart modeli, işlemci çekirdek sayısı, saat frekansı, kaç MHz gibi bilgileri görebilirsiniz.  Uygulama Bilgisi, telefonunuzun mevcut hafızası hakkında bilgi içerir, toplam hafızayı, boş hafızayı ve RAM'i öğrenebilirsiniz.  Telefonunuzun kamera özelliklerini öğrenmek için çözünürlük, flaş ve çekim modları gibi özellikleri öğrenebileceğiniz Kamera sekmesini kullanın. 

Telefonunuzda Ne Tür Bir Pil Var?

Pil durumunu ve pil özelliklerini görüntüleyebilir ve bilgi alabilirsiniz. Telefonumda hangi sensörler var, cep telefonunuzun sensörleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Orada sensör sayısını, sensör markalarını ve sensörlerin özelliklerini görebilirsiniz.

Samsung Test Kodu

Kurulum yapmadan cihazın ekran, hoparlör, sensör ve mikrofon bilgilerini test etmenizi sağlar. Çünkü bu testlerde cihazın temel durumunu görmek mümkündür. Donanım testini mümkün kılan bu süreçler, genellikle ikinci el ekipman satın alırken çok önemlidir. Test kodları aşağıdaki avantajlara sahiptir: 

  • Cihazın dokunmatik ekranının çalışmasını kontrol etme 
  •  Sesin netliğini algılama 
  •  Sensörü kontrol etme oldukça basittir. 

 Bunun için cihazda *#0*# girerek test modunu açabilirsiniz. Bu kod, Samsung'un gizli test kodudur. Birçok donanım işlevi izlenebilir. Bu bilgi, cihazınızın test edebileceğiniz parçalarını gösterir. İngilizce  yazıldığı için hangi bölümün hangi özelliği test ettiğini anlamanız çok kolay.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler