Samsung Şarj Süresi Uzun Giden Telefonlar

Samsung Şarj Süresi Uzun Giden Telefonlar

En uzun şarj süresine sahip Samsung telefon modellerini arayanlar için, mevcut birkaç seçenek vardır.

En uzun şarj süresine sahip Samsung telefon modellerini arayanlar için, mevcut birkaç seçenek vardır. Geçmişten günümüze en uzun şarj ömrüne sahip olan telefonlar farklılık göstermiştir.

  • Samsung Galaxy Note 10 en uzun şarj sürelerinden birine sahip. Bu telefonun 5.000 mAh bataryası var ve tam şarj olması dört saat kadar sürebilir.
  • Samsung Galaxy S10 de benzer şekilde uzun bir pil ömrüne sahip. 5500 mAh batarya ile bu telefonun şarj edilmesi de dört saate kadar sürecek.
  • Samsung Galaxy Note 20, hızlı şarj özellikleri sunması bakımından benzersizdir. 6000 mAh batarya ve hızlı şarj desteği ile bu telefon bir saatten fazla bir sürede yüzde 0 'dan yüzde 100' e kadar şarj edilebilir.
  • Samsung Galaxy S10 Plus ayrıca, tek bir şarjla bir günden fazla sürebilen 4.500 mAh batarya ile mükemmel bir pil ömrüne sahiptir. Tam şarj için üç saate kadar sürebilir.
  • Samsung Galaxy 20 Plus, tam bir şarj elde etmek için dört buçuk saate kadar sürebilen 5.500 mAh bataryaya sahiptir.

Diğer Farklı Modeller Nelerdir?

Samsung telefonları, bugün piyasadaki birçok akıllı telefon gibi, sürekli olarak geliştirilmekte ve yükseltilmektedir ve bu nedenle çeşitli farklı modeller mevcuttur. Bununla birlikte, hepsi aynı şarj süresine sahip değildir ve bazıları tam şarj için diğerlerinden daha uzun süre gerektirir.

S20 Serisi ve Fold Serisi

S20, S20 +, S20 Ultra ve S20 FE'yi içeren Samsung Galaxy S20 serisi, pil boyutuna ve modeline bağlı olarak 4.5-5.5 saat arasında değişen, biraz daha uzun şarj süreleri gerektiren telefonlardan bazılarıdır.  Note 10, 10 +, 10 5G ve Note 10 Lite'ı içeren Galaxy Note 10 serisi de modele bağlı olarak 4 -6 saat gibi daha uzun şarj süreleri gerektiren modellerden biri.

Son olarak, Samsung Galaxy Fold 4500 mAh batarya ile geliyor ve tam şarj için 6 saate kadar sürüyor.  Bu nedenle, daha uzun şarj süresine sahip bir Samsung telefonu arıyorsanız, Galaxy A17, S20 serisi, Note 10 serisi ve Fold göz önünde bulundurmanız gereken ana modellerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler