Samsung S24 Ultra’nın Kamerası iPhone 15 Pro Max’e Karşı!

Samsung S24 Ultra’nın Kamerası iPhone 15 Pro Max’e Karşı!

Her iki telefonda teknoloji dünyasına damgasını vurdu. Hem iPhone 15 Pro Max hem de S24 Ultra'nın bazı durumlarda mükemmel olduğunu ve diğerlerinde mücadele ettiğini ortaya koydu. Peki ya kamera performanslarında hangisi iyi?

Premium akıllı telefonlar söz konusu olduğunda, en belirgin iki seçenek var; iPhone 15 Pro Max ve S24 Ultra.

Her iki telefon aynı zamanda kameralarıyla da iddialı konumda bulunuyor. Parlak titanyum kaplı ve renkli Samsung Galaxy S24 Ultra, ikisi yakınlaştırmaya adanmış ve biri 200 megapiksel sensörlü olmak üzere dört arka kamerayla birlikte geliyor.

Apple'ın titanyu gövdesi iPhone 15 Pro Max, biri yakınlaştırma ve diğeri 48-megapiksel sensöre sahip ana olmak üzere üç arka kamerayı paketliyor.

ekran-resmi-2024-02-17-22-58-45.png

CİHAZLARIN KAMERA PERFORMANSI

iPhone 15 Pro Max'in üçlü lensi var: geniş, ultra geniş ve telefoto. Ana kamera 48-megapiksel sensöre sahipken, diğer ikisi 12 megapiksel çözünürlüğe sahip. Ana 1x kamera ile 5x telefoto arasında yakınlaştırma açısından biraz uçurum var. İşte burada iki telefon arasındaki farklar kendini ortaya çıkarmaya başlıyor.

Galaxy S24 Ultra benzer bir üçlü lense sahiptir. Ancak 3x zoom seviyesine sahip ikinci bir telefoto ekler. Apple'ın 15 Pro Max'i alıp iPhone 15 Pro'nun özel 3x telefotosunu arkaya eklediğini ve böylece hem 3x hem de 5x kameralarla gerçekten var olmayan bir iPhone 15 Ultra yarattığını düşünün.

KAMERA DONANIM ÖZELLİKLERİ

ekran-resmi-2024-02-17-22-57-32.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler