Samsung Galaxy Ring İncelemesi: Kullanıcılara Neler Sunuyor?

Samsung Galaxy Ring İncelemesi: Kullanıcılara Neler Sunuyor?

Galaxy Ring, 7/24 sağlık takibi için giymenin ne kadar rahat olduğunu gösteriyor. İlk izlenimde teknoloji editörülerin beklentilerini aştı. Herhangi bir akıllı yüzüğünün en iyi şarj çözümüne sahip olduğunu gösteriyor.

Galaxy Ring'i takmak fitness izleyicilerinin çok revaçta olduğu daha basit zamanlara götürüyor. Her bir aktiviteyi, adımları takip edebilir ve şarjlar arasında uzun süre dayanan pillere sahip şekilde hareket edebilir Hantal akıllı saatlerden çok daha rahat olduğunu gösteriyor.

Akıllı yüzükler, fitness bantlarının bileğinizden parmağınıza dönüşmüş gibi hissettiriyor. Bir akıllı saatle karşılaştırıldığında oldukça basittirler: uykuyu, kalp atış hızını ve aktiviteyi takip ederler.

ekran-resmi-2024-07-19-16-45-09.png

SAMSUNG’UN AKILLI YÜZÜĞÜ

Samsung'un yüzüğü bir enerji puanı, uyku puanı ve sağlıklı yaşam ipuçları aracılığıyla yapar.

Oura Ring ve Ultrahuman Ring Air gibi rakiplerin benzer puanlar ve metrikler sunduğu bir zamanda, Galaxy Ring, rakip akıllı halkalarda bulunmayan araçları ve yardımcı programları içeren genişletilmiş özellik seti ile öne çıkıyor.

Kaybederseniz bir harita üzerinde bulabilir ve sadece parmaklarınızı birbirine sıkıştırarak uzaktan fotoğraf çekebilirsiniz. Esas olarak, bu Samsung bizi Apple Watch'taki Apple'ın Çift Dokunma özelliği gibi bağlı cihazları vücutlarımızla kontrol etme geleceğine hazırlıyor.

Galaxy Ring'in akıllı saatleri kullanmayan insanları sağlıklarını ve uykularını takip etmeye teşvik etmek için yeterli olduğunu gösteriyor.

Şık tasarım ve mücevher benzeri kaplamalar, parmağınızı kaydırmayı ve neredeyse bir hafta sonra şarj etmeniz gerekene kadar orada olduğunu unutmanızı yeterince kolaylaştırır. Android telefonlarla (Android 11 ve daha yenisi) uyumludur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler